Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KEUNE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KEUNE

Keune

Det nederländska familjeföretaget Keune etablerades 1922 av Jan Keune. På den tiden uppfann han en helt innovativ formula till permanentvätska, och såg till att Keune blev Europas första producent och leverantör av detta.

Under märkets snart hundraåriga historia har Keune blivit kända för att lägga hjärta och själ i varje detalj av produktionen. Det har gett resultat, och Keunes professionella hårvårdsprodukter används numera i mer än 70 länder världen över. All utveckling och produktion sker fortfarande i företagets egen fabrik i Nederländerna.

Keune hårvård

Keune är ett av de ledande varumärkena inom professionella hårvårdsprodukter. Succén bakom Keune hårvård beror bland annat på det patenterade Double Layer Protection System som skyddar håret mot UV-strålar från solen och värme från stylingredskap som plattänger och locktänger.

Hårmaskerna och hårkurerna har blivit väldigt några av de mest populära produkterna bland Keune hårvård. De effektiva hårmaskerna bygger upp håret och tillför fukt i olika grad, beroende på vilken Keune hårmask du väljer. Det är alltid en bra idé att använda en hårmask en gång i veckan för att återfukta håret och göra det mer motståndskraftigt mot styling, väder och vind.

Keune shampoo

De absolut populäraste och mest omtalade produkterna bland märkets hårvårdsprodukter är Keune shampoo. Speciellt mycket ros har Keune silverschampo fått, som effektivt tar bort de gula toner som ofta finns i blont och grått hår. Keune silverschampo neutraliserar dessa toner och ger håret en kall utstrålning. Trots de otroligt effektiva resultaten från Keune silverschampo är det känt för att vara väldigt skonsamt för håret.

Keune shampoo finns även till män, och i sina kommer karaktäristiska runda förpackningar. Bland Keune shampoo till män finns bland annat schampo mot mjäll och håravfall.

Luxplus – din bästa Keune-återförsäljare

Vi kan med stolthet säga att vi är våra medlemmars bästa Keune-återförsäljare. Vi har många hårvårdsprodukter som andra Keune-återförsäljare i Sverige inte har, och dessutom till priser som inte många andra kan mäta sig med. Som sagt är Keune hårvård några av de absolut bästa bland professionella hårvårdsprodukter, och genom att handla dem hos oss behöver det inte betyda att det kostar en förmögenhet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.