Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NAPPFLASKOR

Välkommen till ett stort urval av billiga nappflaskor från flera kända märken. I stort sett alla barnfamiljer får behov av åtminstone en nappflaska. Det kan vara för modersmjölken, vällingen eller helt enkelt för att det gör lättare för det lilla barnet att få sig något att dricka innan barnet lär sig att dricka ur en mugg. Det kan dock vara svårt att välja rätt nappflaska för sitt barn. Man vill ha en nappflaska som är säker, lätt att dricka ur, som barnet kanske kan håll i själv o.s.v.

Nappflaskor från MAM

På den här sidan har vi samlat några av de nappflaskor som folk brukar vilja ha och som vi har positiv erfarenhet av. Utöver att sälja billiga nappflaskor från populära MAM och Munchkin, har vi också dianappar, bröstpumpar och presentaskar för t.ex. babyshowern.

När det kommer till nappflaskor är det viktigt med att tänka på hygienen. Se till att koka nappflaskorna emellanåt för att sterilisera dem. Ställ dem sedan på en ren handduk så att de kan torka.

Nappflaskor för nyfödda och småbarn

En av de viktigaste sakerna att tänka på när man ska köpa nappflaska är hålen i själva nappen. Det är här vätskan kommer ut när barnet suger på nappen, så det är viktigt att storleken på hålet passar ditt barn. De riktigt små ska enbart ha ett hål eller flera små hål i sin napp, så att det inte kommer för mycket vätska på en gång. De något större barnen ska helst ha flera hål i sin napp. Nappflaskan ska alltså anpassas efter ditt barns ålder och bytas ut allteftersom ditt barn blir äldre och behöver mer näring.

nappflaskor utan gifter och bpa

Var alltid noga med att köpa nappflaskor som inte innehåller hormonstörande ämnen, d.v.s. nappflaskor som är BPA-fria. BPA är kort för Bisfenol A, vilket är en av världens vanligaste plastkemikalier. För att försäkra sig om att nappflaskan inte avger skadliga ämnen till vätskan som den innehåller, är det alltså viktigt att se till att nappflaskan inte innehåller BPA. På den här sidan hittar du nappflaskor som är testade och säkra att använda för bebisar och småbarn.