Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ROUGE

Med rätt rouge eller blush i din ägo kommer du kunna skapa en fin look med minsta möjliga ansträngning. Med en blush kan du skapa ett intryck av hälsosam glöd på kinderna såväl som skulptera och framhäva dina kindben.
Det finns många sorters rouge på marknaden, däribland puderrouge, rouge i form av ett löst puder, rouge i form av ett stick, det finns rouge i krämform och rouge på tub. Det finns en konsistens och form för alla smaker och stilar, så man kan enkelt hitta vad som passar ens egna rutiner.
Rouge, eller blush som det också kallas, ger en extra dimension till en snygg sminkning och är lite av ett måste när man har lagt en perfekt bas för att ansiktet inte ska se onaturligt ut. Det är nämligen lite det rouge syftar till, att få ansiktet och utseendet att se friskt och hälsosamt ut med intrycket av rosiga kinder. På 80-talet var det modernt att använda rouge under kindbenen för att framhäva dem, medan det idag är mer populärt att applicera rouge på kindens äpple, det vill säga den mest framträdande punkten på kinderna när man ler. Det går också väldigt bra att använda rouge till contouring.
På Luxplus hittar du billig blush och rouge från flera av de mest populära märkena i Sverige samt makeup som inte är så stora i Sverige. Är du ute efter en bra och billig rouge ska du se närmre på några av våra bästsäljande märken, däribland Isadora, Rimmel, Revolution Makeup, Max Factor, Loreal, Clinique, Maybelline och Barry M. Blush från Youngblood och BareMinerals är eftertraktade tack vare sitt höga innehåll på mineraler, även blush från Chanel har visat sig populärt. Även Dr. PawPaw Tinted Ultimate Red Balm, Youngblood Luminous Creme Blush Taffeta, Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm 01 Amp'd up Apple och L'Oreal True Match Blush 160 Peach har visat sig mycket populära produkter i vårt sortiment.
När du applicerar rouge använder du med fördel en rougeborste, en svamp eller fingrarna beroende på vilken sorts blush du använder. Till rouge i puderform använder du enklast en blush brush, medan en de lite kladdigare sorters rouge med fördel kan läggas på kinderna med både pensel, fingrarna och makeupsvamp.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus