Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ANSIKTSKRÄM

Att som man använda ansiktskräm är något fler och fler förstår vikten av. Att återfukta huden, förebygga rynkor, skydda den mot miljöfaktorer och hjälpa huden att återuppbygga sig själv är bara några av fördelarna med en ansiktskräm. Begreppet ansiktskräm är brett, och innefattar flera sorters krämer för ansiktet. Generellt sett kan man dela upp ansiktskrämer i olika kategorier för när de är tänkta att användas och efter vilken hudtyp de är anpassade för. Därefter finns det flera egenskaper som ytterligare delar in ansiktskrämer för män, exempelvis anti-age ansiktskräm, aftershave lotion och ansiktskrämer som gör huden matt.

Ansiktskräm för män och killar

När det gäller ansiktskräm för män finns det ett stort utbud att välja bland, och det gäller att starta med att identifiera vilken sorts ansiktskräm du är i behov av. En dagkräm återfuktar huden och hjälper till att minska synligheten av fina linjer i ansiktet. Dagkrämer innehåller ofta solskyddsfaktor och skyddar din hud under dagen mot omgivningens påfrestningar, väder och vind. En nattkräm fungerar lite annorlunda än en dagkräm och hjälper din hud att återhämta och återuppbygga sig medan du sover. En nattkräm har ofta en lite tjockare konsistens och ger huden en fuktboost under natten. Det finns också ansiktskrämer för män som fungerar som en kombination av en dagkräm och nattkräm, och kan således användas hela dygnet.

Nästa sak du ska ta ställning för att hitta helt rätt ansiktskräm för dig är vilken hudtyp du har - behöver du en ansiktskräm för män till torr hud, ansiktskräm för fet hud, normal eller kombinerad? Ytterligare aspekter att ha i åtanke är om du vill ha en anti-age ansiktskräm för män, ansiktskräm med SPF eller ansiktskräm till män med känslig hud. Ha också i åtanke att en ansiktskräm har för stora molekyler för att huden kring ögonen ska kunna tillgodogöra sig av dess egenskaper, så vill du behandla rynkor och fina linjer kring ögonen är det en ögonkräm du ska satsa på.

Bra ansiktskrämer för män

Det finns flera märken på marknaden som specialiserar sig på hudvård till män, och du kan köpa många av de populära herrserierna här hos oss. Bland de märken och krämer våra kunder ständigt återkommer till hittar vi ansiktskräm för män från Biotherm Homme, ansiktskräm från Dermalogica, Nivea Men, Dove Men +Care och Loreal Men Expert. Andra föredrar ansiktskräm från Clinique for Men, Clarins Men eller Rhino Skin Armour. Vi har också kunnat se ett uppsving när det gäller ansiktskräm för män som man köper på apoteket från märken som Vichy Homme, La Roche-Posay, Bioderma och Avène, vilket också ingår i vårt sortiment.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus