Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FOTVÅRD

Det finns få saker som känns så lyxigt som fotvård. Det är sällan man faktiskt unnar sig att ta hand om fötterna ordentligt, och ett varmt behagligt fotbad och pedikyr är höjden av lyx. Här på Luxplus hittar du allt du behöver för att ta hand om dina fötter hemma, alltifrån fotfilar, fotkräm till exfolierande strumpor. Här hittar du även peeling för fötter, odördödarspray, hjälpmedel för olika fotproblem samt billiga plåster.

Fotvård hemma

För att få till bästa möjliga fotvård hemma rekommenderas att du investerar i en ordentlig fotfil, förslagsvis en elektronisk fotfil från Scholl. Här på Luxplus köper du dem billigt, och du hittar också refill hos oss. Vi har även andra varianter. Föredrar du en vanlig hederlig fotfil hittar du även detta hos oss, här hittar du fotfil med pimpsten såväl som fotfilar till för att ta bort förhårdnader på fötterna med. Du kan också testa exfolierande strumpor eller fotpeeling för att få mjuka och lena fötter.

Har du tillgång till ett fotbad hemma hittar du flera produkter för att hjälpa till att mjuka upp hård hud på fötterna här i vårt sortiment. Vidare får du inte glömma att smörja in fötterna ordentligt när du är klar med din fotvård hemma. Du hittar ett brett urval av fotkrämer som hjälper dig att få mjuka fötter utan hård hud och sprickor på hälarna.

Vad är pedikyr - Så gör du pedikyr hemma

Pedikyr tänker du? Vad är det? Kort och gott är det fotvård där fokus ligger på välvårdade naglar, nagelband och att dina fötter är fria från förhårdnader. Det finns medicinsk fotvård och kosmetisk fotvård, och pedikyr tillhör den senare gruppen. Du kan enkelt göra pedikyr hemma, bara du har rätt redskap och verktyg!

När du ska göra pedikyr hemma rekommenderas att du först och främst får bort förhårdnader och torr hud från fötterna, för att sedan gå vidare till att ta hand om dina tånaglar. Du hittar flera varianter av nagelklippare för tånaglarna, och även ett helt set med allt du behöver för att göra både manikyr och pedikyr hemma. Bland annat ingår en elektrisk nagelfil som filar, slipar och polerar naglarna. Även Scholl har en elektrisk nagelfil som gör det smidigt och enkelt att forma naglarna på fötterna. Applicera nagelbandsolja, låt torka och lägg ett läckert nagellack på tånaglarna, så har du fullfört en pedikyr hemma, smidigt och billigt!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus