PLÅSTER

Hitta fler produkter
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PLÅSTER

Barn klättrar, springer, bygger kojor och lådbilar, hoppar på gupp med sina cyklar, brottas och åker störtlopp i pulkabacken. Det är inte helt ofarligt att hoppa över grannen och lillebror med cykel eller bränna ner för pulkabacken med huvudet före. Ibland går det inte helt som man har tänkt sig och då kan det hända att man får sig en smäll. Det kan göra och man kan få sig ett och annat skrubbsår. Då får man gå till mamma och pappa så att de kan blåsa lite. Har man tur kan man även få sig ett plåster med t.ex. en Disney-figur på. Då gör det plötsligt mindre ont och plåstret fungerar ju dessutom perfekt som en fin accessoar.

Plåster för barn

På den här sidan hittar du plåster för barn. Här hittar du smuts- och vattenavvisande plåster som andas. Det är viktigt att välja ett plåster som är just smuts- och vattenavvisande eftersom att barn gärna hoppar i t.ex. smutsiga vattenpölar, även om de har benen fulla med plåster. I förpackningarna hittar du i regel plåster i olika storlekar och med olika motiv.

På den här sidan hittar du plåster i olika teman. Vad tycker ditt barn om just nu? Är det kanske prinsessor? På Luxplus hittar du flera olika teman som barn tycker om. Här hittar du bland annat våra mycket populära Frost-plåster. Dessa plåster pryds alltså av det olika Frost-karaktärerna, såsom Anna och Elsa. Här hittar du också plåster med vår gula favorittrio, det vill säga Minionerna Dave, Stuart och Tim. Finns det något sår som inte gör mindre ont med ett Minion-plåster?

Billiga plåster till barn

Det är alltid bra att ha ett gäng plåster hemma utifall olycka skulle vara framme. Har du barn är det särskilt bra om du har plåster som är anpassade för just barn, d.v.s. plåster som kan hjälpa barnen att tänka på annat än det som gör ont.

På den här sidan hittar du billiga plåster till barn från flera kända märken. Vi har olika teman så att du kan hitta ett plåster som passar ditt barns preferenser.