Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VERSACE PARFYM

Versace

Versace är ett italienskt modehus känt för sin genomgående exklusivitet. Sedan starten 1978 har deras produkter inom mode och skönhet räknats till några av de mest luxuösa, eleganta och glamourösa du kan äga. Versaces parfymer till dam och herr är inget undantag, utan har sedan lanseringen av deras första doft 1981 räknats till absolut toppklass på marknaden.

Versace Eros och många fler Versace herrparfymer

Till män har Versace skapat legendariska dofter som exempelvis Versace Eros. Doften finns som bland annat Versace Eros parfym, Versace Eros edt och Versace Eros deodorant stick. Den klassiska doften har fångat många mäns hjärtan med sina runda, djupa och samtidigt friska toner som fullkomligen osar av italiensk maskulinitet. Versace Eros till herr är inspirerad av grekisk mytologi, vilket inte bara återspeglas i namnet, utan både i den ståtliga flaskan och givetvis även i själva den majestätiska doften.

Bland andra maskulina doftklassiker från Versace kan nämnas Versace L’Homme och Versace Pour Homme eau de toilette. Titta runt i vårt stora sortiment av Versace-parfym till herr så kommer du garanterat hitta en doft som passar just dig.

Stort utbud av Versace damparfym

Även urvalet av Versace-parfym till dam är stort. Dyk ner vårt utbud av exklusiva Versace-parfymer till dam, och häpnas över flaskorna som utstrålar Versaces världsberömda glamour och elegans. Till kvinnor hittar du klassiker som Versace Eros Pour Femme, Versace Yellow Diamond, Versace Bright Crystal, Versace Woman och många, många fler.

Billig parfym från Versace

Alla Versace-parfymer hos Luxplus finns till billiga medlemspriser. Du kan även hitta billiga Versace presentaskar med parfym, bodylotion eller showergel. En Versace presentask med parfym och andra exklusiva Versace-produkter till både herr och dam är en säker presentidé som doftar av exklusivitet och hög kvalitet. Versace-parfym är till den stilsäkra man eller kvinna som önskar en elegant och glamourös doft som snabbt blir en favorit på parfymhyllan.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.