Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DR. BECKMANN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DR. BECKMANN

Dr. Beckmann

Med Dr Beckmann som utmärkt specialist inom fläckborttagning behöver du inte bekymra dig över de svåraste fläckarna. Med en 30-årig historia är Dr. Beckmann nu främsta specialisten inom fläckborttagning i Europa och fick för fjärde gången år 2015 utmärkelsen “Topp Varumärke” inom fläckborttagning. I över 30 år har Dr Beckmann stått för kompromisslös renhet och erbjuder idag ett brett sortiment av specialprodukter för fläckborttagning, tvättvård och rengöringsmedel. Deras sortiment består av högpresterande och effektiva produkter som ständigt utvecklas för att ge de bästa möjligheterna när det kommer till städning. Dr Beckmann startades år 1971 och finns idag i överallt runtom i världen; Europa, Amerika, Afrika, Mellanöstern samt i Asien/Stilla havsområdet.

Dr Beckmann - Effektiv rengöring och kvalitet

Dr Beckmann garanterar högsta kvalitet och effektivitet. De värnar om miljön och arbetar ansvarsfullt med sina råvaror. I dag arbetar Dr Beckmann för att alla ämnen i deras tvättmedel är biologiskt nedbrytbara. De minskar även sina transportvägar genom produktionen i Tyskland och till de angränsande EU-länderna och därför är alla deras produkter certifierade enligt EU:s initiativ stadga för hållbar rengöring.

Fläckborttagning - beprövad effekt med galltvål

Här på Luxplus finner du ett brett utbud av Dr Beckmanns fläcktvålsprodukter som kommer i många olika varianter. Hos Luxplus kan du köpa Dr Beckmanns rengöringsprodukter billigt så att du snabbt, enkelt och effektivt kan behandla din svåra fläckar utan att behöva betala en förmån. Deras produkter kan avlägsna ett brett spektrum av fläckar på bl.a. textilier, mattor och stoppade möbler. Om du vill få bort feta fläckar kan du med fördel använda bl.a. galltvålen. Galltvålens specifika egenskaper är att den är mycket effektiv med att lösa upp feta fläckar, fett från exempelvis barnmat och olja, men även för nedsmutsade kragar och manschetter.

Tvättvård - skyddar mot missfärgningar och bevarar färgerna

Varje tvättomgång sliter på dina textilier. Det är inte bara smuts som tvättas bort, utan även färgpartiklarna i plaggen som kan överföras på andra textilier.
Vill du undvika missfärgningar och bevara färgerna? Eller vill du få dina lakan vita och fräscha på ett enkelt och bekvämt sätt? Med Dr Beckmanns tvättprodukter finner du ett utbud av olika produkter utifrån dina textiliers behov - alla till ett billigt pris hos Luxplus!

Hushållsrengöring - specialrengöring för hushållsmaskiner och ytor

Smuts, beläggningar, förkalkningar eller irriterande lukt? Med Dr Beckmanns rengöringsprodukter kan du enkelt och effektivt bli av med dina hushållsproblem och du kan njuta av att dina maskiner fungerar som dem ska. Hos Luxplus kan du beställa hem Dr Beckmanns rengöringsprodukter för dina maskiner och ytor, alla till ett billigt pris!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.