Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ANSIKTSRENGÖRING OCH TVÅL

Marknaden med hudvård för män har på sista tiden exploderat, och det finns numer många märken i alla prisklasser även för män att välja bland. Här på sidan har vi samlat allt som har med att tvätta ansiktet att göra, allt från peeling för män, ansiktstvål för män till ansiktsrengöring för män. Många produkter fungerar för båda könen, men du hittar också ansiktsvård speciellt framtagna för män och som ger dig den optimala rengöringen för din hy. Män tenderar att ha fetare hy än kvinnor och har därför andra behov när det gäller ansiktsrengöring.

Hudvård för män online

När du ska köpa hudvård för män ska du starta med att tänka efter vilken sorts hudtyp du har. Har du koll på detta är det inte så svårt att hitta en produkt som passar dig, även när du handlar hudvård för män online. Här på Luxplus hittar du ansiktsrengöring för män till alla hudtyper, även speciellt framtagna produkter för när du vill tvätta ansiktet innan du rakar dig och ansiktsrengöring till skägg.

Har du ofta torr hy i ansiktet? Satsa på en ansiktsrengöring som inte torkar ut huden. Har du tendens till fet hy som ofta känns oljig, och får du lätt finnar? Då är det en ansiktsrengöring eller tvål som effektivt men skonsamt rengör ansiktet du ska klicka hem, ofta hittar du dem under namnet oil control. Upplever du att hudvårdsprodukter ofta ger dig sveda och gör huden röd i ansiktet? Då är det solklart att det är ansiktstvätt för känslig hy som du ska använda dig av.

Det spelar också in om du rakar dig eller om du har skägg - här kommer andra behov in som du ska ta hänsyn till. För att underlätta rakningen kan det vara en bra ide att tvätta ansiktet först och mjuka upp skäggstråna, och du hittar flera ansiktstvålar för män med egenskaper som underlättar rakningen. Exempelvis The Real Shaving Co. Pre-Shave Daily Creamy Facial Wash. Har du skägg och söker efter en särskild ansiktstvål som är till för att rengöra både skägget självt och huden under skägget kan du exempelvis testa L'Oreal Hydra Energetic Beard Cleansing Gel.

Ansiktstvätt och ansiktsrengöring för män

I vårt sortiment hittar du många av de bästa hudvårdsprodukterna för män som finns på marknaden, och på denna sida koncentrerar vi oss på ansiktstvål för män och ansiktsrengöring för män. Bland annat kan du köpa ansiktstvål från John Masters Organics, vi har flera produkter från serien Clinique Men, du hittar ett stort urval från Loreal Men Expert och ansiktsrengöring för män från Nivea.

Glöm inte att även investera en bra återfuktande ansiktskräm för män att använda efter du har rengjort ditt ansikte!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus