Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KRYDDOR

Sätt lite krydda på tillvaron med - ja - kryddor! Finns det något tråkigare än mat som är för lite kryddad? Det är väldigt lätt att känna när en maträtt är lagad med kärlek och kryddor, och när den inte är det. Se till att alltid ha en varierande och spännande samling kryddor hemma, så kan vi lova dig att din mat aldrig blir tråkig. Här hos Luxplus hittar du ett jättesortiment av alla möjliga sorters kryddor billigt till din kryddsamling – så passa på att fylla på kryddskåpet med både klassiska måsten och nya, spännande kryddor som kommer ge dig en helt ny matupplevelse och experimentlusta.

Ekologiska kryddor på nätet

Om du letar efter ekologiska kryddor på nätet har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av ekologiska kryddor billigt, så att du kan vara säker på att du kryddar din mat hälsosamt samtidigt som du får möjlighet att prova en massa nya smakupplevelser som stimulerar smaklökarna. Genom att köpa ekologiska kryddor på nätet billigt hos Luxplus kan du ta fram din inre kock och experimentera loss i köket. Imponera på familj, vänner och inte minst dig själv med nya smaker!

Köp kryddor online fraktfritt

Att laga mat ska vara roligt, och det är någonting som kan vara svårt att uppnå när både tid och hushållsekonomi är två faktorer som spelar in i livspusslet. Tänk vad mycket tid och energi du hade sparat om du slapp handla mat efter en lång dag. Köp dina kryddor online fraktfritt hos Luxplus, så sparar du tid – och du behöver inte heller betala för leveransen. I vårt sortiment kan du hitta ett brett urval av livsmedel, och kryddor är inget undantag. När du ändå är igång med att handla dina hygien- och skönhetsprodukter hos Luxplus är det smidigt att passa på att handla livsmedel såsom kryddor online fraktfritt på samma gång. På så vis sparar du tid och energi som du istället kan lägga på annat; till exempel själva tillagningen av en riktigt härlig middag för vänner och familj.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus