Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BODYLOTION

På den här sidan hittar du vårt utbud av bodylotions för kvinnor. En bodylotions primära uppgift är att se till att huden är fuktig och mjuk. Det är alltid fördelaktigt att behandla kroppen med en bodylotion efter du har varit i duschen, strax innan huden är helt torr. Då är det nämligen lättast för huden att absorbera produkten.

Huden påverkas av vind och väder, både i ansiktet och på kroppen. Det är därför nästan lika viktigt att applicera krämen på kroppen som i ansiktet. Även om kroppen är skyddad av kläder, särskilt på vintern, kan huden fortfarande lätt bli torr. Huden blir i regel torrare under vinterhalvåret i och med minusgrader och den låga luftfuktigheten. Under vinterhalvåret bör man därför använda en kräm av ett tjockare slag, eftersom en sådan bodylotion förser huden med mer fukt än en kroppslotion med tunnare konsistens. Det kan också vara klokt att använda en fet kräm när du just har rakat eller vaxat benen, eftersom huden är i större behov av omsorg då.

BILLIG BODYLOTION

Vi har många olika bodylotions från både kända och mindre kända varumärken. Vad dessa bodylotions har gemensamt är att de är billiga. Vi har nämligen sänkt priserna så lågt vi bara kan. Bland de mer välkända märkena hittar du favoriter, såsom Elizabeth Arden, Dove, Vaseline och Nivea. Samtliga produkter kommer du över till fantastiska och fördelaktiga priser. Om du sugen på att prova en bodylotion från ett mindre känt varumärke, kan vi bland annat erbjuda bodylotions från DermaV10, Bielenda, W7 och Creightons. Här får du verkligen mycket (och bra) bodylotion för pengarna.

Därutöver har vi också ett stort utbud av presentaskar. Dessa presentaskar innehåller vanligtvis både en doft och en body lotion. På så sätt kan du dofta utsökt från topp till tå och samtidigt hålla huden återfuktad.

BODYLOTION UTAN PARFYM

Vissa föredrar krämer och andra produkter utan parfym. Därför erbjuder vi naturligtvis även parfymfria produkter. Vi kan erbjuda våra medlemmar riktigt bra priser på bodylotions utan vare sig parfymer eller parabener från bland annat Ecooking, Herbal Cream och Neutral.

Hos oss kan du alltså alltid hitta ett välsorterat sortiment av bodylotions för alla behov. Det finns alltså inte längre någon ursäkt för att inte ha en välvårdad och mjuk hud.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus