Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NIVEA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NIVEA

Nivea
NIVEA grundades redan 1892 och har sedan dess blivit känt som ett av världens ledande producenter av hudvårdsprodukter och cremer.

Vem känner inte till den klassiska nivea krämen i den välkända lilla blå burken som används av män och kvinnor över hela världen? Nivea är billig kroppsvård och ansiktsvård till både män och kvinnor. I Niveas sortimentet hittar du allt från creme, ansiktskräm, bodylotion, deodorant, handtvål, solcreme, läppbalsam och mycket annat.

Nivea har specialiserat sig i att tillverka kvalitetsprodukter med en härlig doft och bra vårdande ingredienser, men det viktigaste är att det ska vara till ett billigt pris. Alla ska ha råd till billig kräm och hudvård, och med en nivea produkt får du bra hudvård till hela kroppen till ett billigt pris.

NIVEA tillverkar även billig solkräm till barn och vuxna som är perfekt att ha med på semestern för att skydda sig mot solens farliga strålar. Med solskydd från Nivea får du en billig solcreme som är lätt att använda och som täcker bra och därmed ger ett bra skydd.

Nivea är känt i de flesta länder som ett hudvårdsmärke som man kan lita på. Nivea creme, ansiktscreme, läppbalsam och bodylotion är framställt av unika vårdande ingredienser som reducerar torr hud och ger läpparna, kroppen, huden och ansiktet massor av fukt och vård.

Du kan även hitta bra handtvål från Nivea i olika härliga doftvarianter. Prova nivea hand tvål med almond oil, kokos, aloe vera, milk eller blomdoft. Handtvål från Nivea rengör milt händerna samtidigt som den tillför fukt till händerna som vårdar och gör händerna silkeslena efter varje tvätt.

Ibland Nivea sortimentet hittar du även ett stort urval av deo, både som deodorant roll-on och deospray. Du kan hitta billig nivea deodorant med ett hav av olika dofter. Prova dig fram till din favorit deodorant från Nivea, antingen som roll on eller nivea deo spray.

NIVEA är märket som du ska välja om du önskar en billig creme, ansiktscreme, body lotion, deodorant, solcreme, handtvål eller annat som tillför mycket fukt och mjukgör din kropp.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK