Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NIVEA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NIVEA

Nivea
billig kropps- och ansiktsvård till både män och kvinnor. I Niveas sortiment hittar du allt från kräm, ansiktskräm, bodylotion, deodorant, handtvål, solkräm, läppbalsam och mycket annat. Produkterna är framtagna med hjälp av av unika, vårdande ingredienser som reducerar torr hud och ger läpparna, huden och ansiktet massor av fukt och vård.

NIVEA BILLIGT

Nivea har specialiserat sig på att tillverka väldoftande kvalitetsprodukter med bra och vårdande egenskaper. Vad som är precis lika viktigt som kvaliteten och ingredienserna, är nämligen priset. Nivea anser att alla ska ha råd med billig kräm och hudvård, och med en Nivea produkt får du bra hudvård till hela kroppen till ett billigt pris.

Vi på Luxplus har här samlat vårt utbud av Niveas produkter till vrakpriser. Vi anser att alla ska ha råda att ta han om sig själv utan att det ska kosta skjortan. Just därför har vi sett till att pressa de redan låga priserna på Niveas uppskattade produkter.

NIVEA PRODUKTER

Nivea är märket som du ska välja om du önskar en en billig och kvalitativ kräm, ansiktskräm, body lotion, deodorant, solkräm, handtvål eller annat som tillför mycket fukt och mjukgör din kropp.

Niveas dofttvål är en effektiv och mild tvål som finns i flera olika doftvarianter. Handtvål från Nivea rengör händerna på ett milt och skonsamt sätt samtidigt som den tillför händerna fukt, vilket mjukgör händerna efter varje tvätt.

I vårt utbud av produkter från Nivea hittar du även ett stort urval av deodoranter. Prova dig fram till din favoritdeodorant från Nivea, antingen som roll on eller deospray.

Nivea tillverkar även solkräm till både barn och vuxna som är perfekt att ha med på semestern för att skydda sig mot solens farliga strålar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.