Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NIVEA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NIVEA

Nivea

Nivea grundades 1911 av apotekaren Dr. Oscar Troplowitz och har sedan dess blivit världsledande inom hudvård. Pålitlighet och kvalitet är varumärkets två viktigaste värdeord. Produkterna produceras med en stor omtanke för miljö, djur och människor. 1911 lanserades den första hudvårdskrämen. Hudkrämen hade en snövit färg, vilket också ger bakgrund till varumärkes namn Nivea. Nivea kommer nämligen från det latinska ordet “nivis” som betyder snö.


Allt eftersom åren gick utökade Nivea sitt sortiment av produkter. På 1950-talet lanserades till exempelen rad olika solskydd i samband med att folk började resa allt mer.


Nivea har blivit ett varumärke som finns i nästan varje hushåll. Deras produkter passar ung som gammal, dig med med oljig hud och dig med torr hud, alla hudtoner, dig med normal hud och dig med känslig hud. Nivea gör alltså hudvård för alla människor, man som kvinna, och för alla hudtyper. Nivea är, som de själva säger, en varumärke för livet.


I Niveas sortiment hittar du allt från kroppskräm, ansiktskräm, bodylotion, deodorant, handtvål, solkräm, läppbalsam och mycket annat. Produkterna är framtagna med hjälp av unika ingredienser som behandlar torr hud och ger läpparna, huden och ansiktet massor av fukt och vård. Vem känner inte till den klassiska Nivea krämen i den lilla blå burken som används av både män och kvinnor över hela världen? 


NIVEA BILLIGT

Nivea har specialiserat sig på att tillverka väldoftande kvalitetsprodukter med vårdande egenskaper. Vad som är precis lika viktigt som kvaliteten och ingredienserna, är nämligen priset. Nivea anser att alla ska ha råd med billig hudvård, och med en Nivea produkt får du bra hudvård för hela kroppen till ett billigt pris.


Vi på Luxplus har här samlat vårt utbud av Niveas produkter till vrakpriser. Vi har sett till att pressa priserna ytterligare, så att du kan samla på dig ett rejält lager av hudvårdsprodukter som hela familjen kan njuta av.


NIVEA KRÄM, NIVEA ANSIKTSKRÄM OCH NIVEA SOLKRÄM

Nivea är märket som du ska välja om du önskar en billig och kvalitativ kräm, ansiktskräm, body lotion, deodorant, solkräm, handtvål eller annat som tillför mycket fukt och mjukgör din hud.

I vårt utbud av produkter från Nivea hittar du bland annat ett stort urval av deodoranter. Prova dig fram till din favoritdeodorant från Nivea, antingen som roll on eller deospray. Vi erbjuder även flera av Niveas solskydd. Nivea gör solkräm både för barn och vuxna som är perfekt att ha med på semestern för att skydda sig mot solens farliga strålar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus