Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DERMA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DERMA

Derma

Derma hudvård är det naturliga och säkra valet för dig och din familj. Derma är allergivänlig hudvård utan skadliga kemikalier och med särskilt utvalda, milda, organiska ingredienser som vårdar huden. Det är viktigt att tänka på vilka hudvårdsprodukter du använder på din kropp och i ditt ansikte. Huden är vårt största organ och reagerar på ett eller annat sätt på allt den utsätts för. Därför har Derma skapat flera serier av hudvårdsprodukter som är allergivänliga, ekologiska, parfymfria, parabenfria och fria från färgämnen. Kortfattat är Derma det 100% säkra valet när det gäller att välja den mest skonsamma och milda hudvården. Alla hudvårdsprodukter, krämer, tvål och skönhetsvård från Derma är svanenmärkta, ekologiska och skapade i samarbete med Astma-Allergy Denmark. Derma är därför rena och milda produkter som kan användas av barn och vuxna med känslig hud.

Allergivänlig och ekologisk hudvård från Derma

De många hudvårdsserierna från Derma är gjorda för att matcha hela familjernas behov av allergivänlig hudvård. Testa Derma Eco Baby-serien för familjen minsta. Derma babys hudvårdsprodukter är bland de säkraste barnkrämerna på marknaden och innehåller bara de mildaste ekologiska ingredienserna. Dessa ingredienser ger en ytterst skonsam behandling som effektivt mjukgör ditt barns hud. För kvinnor har Derma hudvård skapat en unik serie av krämer, duschgels, rengöringsservetter, schampon, deodoranter och mycket mer som återigen fokuserar på natur och miljö. Derma hudvårdsserie för kvinnor bygger på ekologiska lyxingredienser som aloe vera, sheasmör, vitamin E, mandelolja och aprikos. Givetvis är dessa produkter fria från parabener och parfym.

Krämer utan parfym och parabener

Oavsett vilken Derma hudvårdsserie du föredrar, kommer du med Derma få en produkt som innehåller enbart naturliga, milda ingredienser med en ändamålsriktig funktion. För Derma är det av största vikt att varje ingrediens har en positiv effekt på huden utan att vara skadlig. Därför är alla Derma-produkter ekologiska, 100% parfymfria, 100% fria från parabener, utan skadliga färgämnen och utvecklade så att även personer som lider av allergier eller har särskilt känslig hud kan dra nytta av Derma-produkternas välgörande egenskaper.

Dessutom är det viktigt att nämna att Derma solkräm, som är ett imponerande sortiment av allergivänliga solkrämer för hela familjen. Var säker på att din solkräm är fri från skadlig kemikalier, men samtidigt skyddar dig och din familj optimalt från solens skadliga UV-strålar. Derma Sun-serien är solkräm för barn och vuxna utan parfymer och parabener. Bara det bästa för dig och dina barn.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus