Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TECHNIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TECHNIC MAKEUP

Technic

Technic Cosmetics är ett brittiskt makeupmärke som har specialiserat sig på att producera riktigt bra makeup till överkomliga priser. Från Technic Cosmetics hittar du smink som går helt i linje med vad som är populärt och enligt de sminktrender som råder, och detta utan att du behöver betala överpris.

Technic - smink som är både bra och billigt

Technic har ett brett sortiment av makeup där du hittar allt möjligt tänkbart och användbart. Du hittar bland annat billiga ögonskuggepaletter, ögonbrynskit, billiga nagellack, sminkborstar, billig mascara, billigt transparent puder samt billiga lösögonfransar, lösnaglar, foundation med full täckning, läppstift och mycket mycket mer. Med smink från Technic är det verkligen bara fantasin som sätter gränserna, och du hittar garanterat något som passar dig, vare sig det är en neutral look du söker eller en fullsminkad partylook med lösögonfransar.

Shoppa Technic highlighter, Technic foundation och annan Technic-makeup hos Luxplus

Bland de mest populära produkterna hittar vi Technic highlighter och Technic foundation. Technics underbara highlighters får dina kindben att framhävas på ett sätt du inte trodde var möjligt till det billiga priset. Technics foundations finns både som flytande foundation och i puderform, och i så många nyanser att du garanterat hittar en som passar perfekt för dig. Technic-foundation har blivit världskänt för sin otroliga täckningsförmåga. Technics billiga sminkborstar och makeuppenslar är också värda att nämnas, liksom deras lösögonfransar, däribland individuella lösögonfransar och hela fransrader. Även de tillbehören för applicering av lösögonfransar har visat sig vara väldigt populära.

Kort och gott finns allt möjligt att köpa från Technics utbud, alltifrån skovårdskit till män, till hårborstar och nagelbandsverktyg. Här hittar du vad du behöver till din sminkbas, din vardagliga sminkning och när du slår på stort och kör på festsmink. Fördelen är ju inte endast det stora utbudet med populärt smink, det är också det fördelaktiga priset. Hos oss på Luxplus handlar du billigt smink från Technic både enkelt och smidigt, och det är smink av hög kvalitet. Vi kan fortsätta att nämna vad som finns i sortimentet, men det är lättare om du själv ser efter – du hittar sannolikt något du gärna vill klicka hem, och till våra fördelaktiga priser har du råd att prova fler av Technics makeupprodukter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus