Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PEELING/KROPPSSKRUBB

Ren, len och mjuk hud uppnås bäst med en rejäl peeling av kroppen med en kroppsskrubb. Hos oss på Luxplus hittar du flera varianter av bodyscrub med olika dofter och egenskaper. Bland våra mest populära märken av peeling och body scrub hittar du Urtekram och Body Shop. Se närmre på till exempel kroppspeelingen Urtekram Brown Sugar Body Scrub, Urtekram Rose Body Scrub, The Body Shop Mango Body Scrub, The Body Shop Honey Body Scrub och The Body Shop Vineyard Peach Body Scrub. Här har du ett fint urval av olika sorters skrubber för kroppen som doftar gott, och som kommer göra huden superlen och mjuk.
Vi har också flera olika presentaskar från märket Grace Cole, Style & Grace, Palmolive samt billiga presentaskar från The Body Shop som innehåller kroppspeeling såväl som andra välvårdande produkter till kroppen. En presentask med kroppskrubb är en perfekt present att ge bort till någon som förtjänar en stunds avkoppling, en stund för sig själv och en egen spastund som resulterar i en riktigt len hud.
Alla behöver exfoliera sin hud då och då, och det finns få produkter som gör det så effektivt som en kroppsskrubb, peeling eller bodyscrub, vilket ord du än väljer att använda. Vill du ha en ren och slät hud och få bort döda hudceller på kroppen är det en kroppsskrubb du ska investera i. Hos oss på Luxplus handlar du bodyskrubb billigt. Är det viktigt för dig med ekologiska produkter är det definitivt en kroppspeeling från Urtekram du ska köpa, allt från Urtekram är ekologiskt och produkterna innehåller naturliga ingredienser. Peeling från Urtekram är vänliga mot både huden och naturen, och dessa kan du köpa med gott samvete.
Om du gör en peeling hemma kommer du att få en frisk hud som lättare tar upp hudkrämer, lotions och olja och som är full av lyster. Om du regelbundet ger din hud en peeling och sedan solar kommer du att få en jämn solbränna som går fint ihop med din friska hy. Ett smart tips är också att använda en peeling innan du applicerar brun utan sol för att få en jämn fin fejkad solbränna.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus