Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HANDTVÅL

Handtvål är en oumbärlig del av varje hushåll, och det är därför viktigt att du inte kompromissar i ditt val av tvål. Precis som du tänker över andra inköp av hygienartiklar är det lika viktigt att tänka över ditt val av handtvål. Ekologisk, fast, flytande, parfymfri, refill – det finns otroligt många olika sorters handtvål från en stor mängd olika märken att välja mellan här på Luxplus. Oavsett om du söker en klassisk handtvål från Dove eller Palmolive, en parfymfri tvål från Neutral eller en ekologisk handtvål från Urtekram eller någonting helt annat kan du vara säker på att hitta den sorts handtvål som passar dig och din familj bäst.

Ekologisk handtvål

Ekologisk handtvål är en självklarhet om du tycker det är viktigt med miljövänliga produkter, bland annat eftersom handtvål är en av de hushållsprodukter som oftast spolas ner i avloppet och ut i kretsloppet. Ekologisk handtvål är inte bara skonsamt för miljön, utan även för dig och din familj. Vi på Luxplus tycker att alla ska ha råd att handla ekologiskt, och just därför har vi billig ekologisk handtvål från många olika märken, och i många olika varianter. Köp din ekologiska handtvål billigt hos Luxplus och spara massor av pengar.

Parfymfri tvål

På senare år har parfymfri tvål blivit ett allt mer populärt val, då det både är skonsamt för miljön och för dig med känslig hud. Många barnfamiljer och allergiker har gått över till parfymfri tvål då den rengör precis lika bra som en parfymerad tvål, men skonar dina och familjens händer från irritation och klåda. Om du söker en handtvål som inte torkar ut huden rekommenderar att du väljer en mild tvål, och i sådana fall är parfymfri handtvål ett perfekt val.

Köp tvål på nätet billigt

Du kan aldrig få för mycket av bra handtvål, så passa på att fylla på badrumsskåpet med billig handtvål från Luxplus. Kanske vill du fortsätta hålla dig din favorittvål, eller vill prova en ny handtvål som ger en ny hygien- och doftsensation. Det kan vara tidskrävande att sköta om ett hushåll, så varför inte köpa tvål på nätet billigt och smidigt här på Luxplus? Du får både tid och pengar över till roligare saker.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus