Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BEAUTY FORMULAS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BEAUTY FORMULAS

Beauty Formulas

Beauty Formulas är ett hudvårdsmärke som etablerades 1984 i norra England. Hela företagets verksamhet äger fortfarande rum på samma ställe som allt började; från produktutveckling och produktion till lagerhållning till distribution. Idag är Beauty Formulas ett stort märke som säljs i över 50 länder världen över, och sortimentet är brett – bland annat tillverkar man produkter inom hudvård, ansiktsrengöring, fotvård och munhygien. Alla Beauty Formulas skönhetsprodukter lever naturligtvis upp till alla gällande EU-standarder.

Formlerna i alla Beauty Formulas produkter är skonsamma och vänliga mot din hud, samtidigt som de går djupt in i huden för att uppnå bästa möjliga resultat. I Beauty Formulas breda sortiment finns både produkter som är helt problemspecifika, såväl som produkter för generell vård och upprätthållning av en sund hud.

Beauty Formulas Charcoal-produkter

Särskilt kända är produkterna Beauty Formulas Charcoal-serien som innehåller aktivt träkol. Serien innehåller ett brett spektrum av produkter – bland dessa återfinns de populära Beauty Formulas Charcoal Detox Cleanser som med hjälp av träkolspulver effektivt rengör ansiktet från orenheter och överflödigt fett, och Beauty Formulas Charcoal Facial Scrub som exfolierar huden på djupet för att avlägsna pormaskar och åtgärda igentäppta porer. Aktivt träkol i ansikts- och hudvårdprodukter har blivit oerhört populärt under senare år, och Beauty Formulas Charcoal-produkter är inget undantag.

Aktivt träkolspulver till ansikte och hudvård

Men varför har träkolspulver i ansikts- och hudvårdsprodukter blivit så populärt? Aktivt träkol har länge använts för att detoxa kroppen mot förgiftningar, eftersom skadliga kemikalier binder sig till träkolet och därmed följer med det ut ur kroppen. Därför använder många även aktivt träkol i smoothies och annan hälsokost för att detoxa kroppen. När det gäller just hudvård är träkolspulver otroligt effektivt för att förminska porer och rengöra hyn, eftersom orenheter binder sig till träkolet och följer med det ut ur huden. Träkol är även bra för bekämpning av acne och reducering av överflödigt fett i hyn.

Beauty Formulas billigt hos Luxplus

Beauty Formulas tillverkar även en lång rad produkter utan träkol, häribland ansiktspeeling som inte bara doftar fantastiskt, utan även kan göra underverk för din hy. Här hos Luxplus har vi ett stort utbud av de bästa produkterna från Beauty Formulas billigt. Köp dina produkter från Beauty Formulas billigt här och märk själv hur din hud kommer kännas förnyad, ren och fräsch.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus