Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KOSTTILLSKOTT

Det mesta som kroppen behöver får vi oss via måltiderna. Ibland kan det dock hända att vi behöver komplettera kosten med ett kosttillskott. Detta kan bero på flera olika saker, t.ex. om du tränar mycket. En annan anledning kan vara att man inte äter alla typer av livsmedel p.g.a. allergi eller annan orsak.

Vad är kosttillskott

Till kosttillskott räknas vitaminer och mineraler i koncentrerad form, aminosyror, fibrer, essentiella fettsyror, diverse örter samt växtextrakt i koncentrerad form. Kosttillskott fungerar som ett komplement till en varierad kost och hälsosam livsstil - inte ett substitut. Den rekommenderade dosen bör ej överskridas.

Kosttillskott för hår

Lider du av tunnhårighet? Tunnhårighet kan bero på stress, hormonförändring och genetik. Oavsett anledning så är tunnhårighet något som många mår dåligt av. Som tur är, är tunnhårighet något som går att reducera och ibland motverka. I vårt sortiment hittar du bland annat vitaminer som boostar hårväxten för ett fylligare hår.

Billiga kosttillskott

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud med kosttillskott. Här hittar du allt från ingefärstabletter som stärker immunförsvaret till Nupos populära kosttillskott för viktminskning. Nupo erbjuder bland annat kosttillskott som stimulerar fettförbränningen och kosttillskott som påskyndar mättnadskänslan.

I sortimentet hittar du även en rad olika energiboostande kosttillskott. Vi erbjuder bland annat en av världens mest sålda Q10-produkter, d.v.s.Bio-Quinone från Pharma Nord.

I sortimentet finner du dessutom kosttillskott som behandlar sömnbesvär. Är du över 50 år har vi kosttillskott som är särskilt framtagna för att tillgodose kroppen med de mineraler och vitaminer som du behöver för att fungera optimalt.

Här hittar du också kosttillskott för kvinnor 14-50 år som bland annat innehåller järn, selen och vitaminer. Känner du dig trött och hängig kan det bero på järnbrist.

När du handlar dina kosttillskott hos på Luxplus kan du vara säker på att du får ett högkvalitativt och säkert kosttillskott till ett bra pris. Här hittar du kosttillskott till hela familjen; vitaminer till barnen och energiboostande kosttillskott till föräldrarna.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.