Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

VALMED

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VALMED

Valmed

Valmed är ett danskt företag med ett enda mål: att utveckla billiga hälsoprodukter alla kan ha råd med. Här på Luxplus kan du hitta allt från Valmed kondomer och ägglossningstest till Valmed linsvätska, blodtrycksmätare och skoskavsplåster – allt till riktigt plånboksvänliga priser.

Kondomer och graviditetstest från Valmed

Valmed grundades 2005 av Jesper Schierbeck-Hansen efter att han ställt sig undrande till varför sexualhälsoprodukter som graviditetstest och kondomer kostade så mycket. Det dröjde inte länge innan Valmeds kondomer och graviditetstest fanns på den danska marknaden till en bråkdel av priset av de väletablerade märkenas produkter. Valmed graviditetstest har visat sig ha exakt samma precision som de från jättarna på marknaden för hälsoprodukter, och Valmed kondomer är minst lika säkra som de dyrare konkurrenternas. Valmed hade bevisat att hälsoprodukter som kondomer och graviditetstest inte alls behöver kosta skjortan, utan att för den sakens skull kompromissa med kvaliteten.

Blodtrycksmätare och termometer från Valmed

Efter framgångarna med kondomer och graviditetstest insåg man att marknaden för hälsoprodukter hade många fler områden som saknade bra och billiga alternativ. Idag hittar du till exempel Valmed blodtrycksmätare i sortimentet, vilka finns i olika varianter och har blivit omåttligt populära eftersom de är ett långt smidigare alternativ än att gå till doktorn, och mycket billigare än konkurrenternas blodtrycksmätare.

Andra storsäljare är Valmeds termometrar som också finns i olika modeller för olika behov. För småbarnsfamiljer finns till exempel en febertermometer till småbarn i form av en napp, så att det inte behöver bli en obehaglig upplevelse för de små att ta tempen. Köp hem en Valmed-termometer till mycket lägre pris än många större märken och spara pengar till nästa gång någon i familjen blir sjuk.

Billiga hälsoprodukter från Valmed

I sitt konstanta arbete med att utveckla billiga hälsoprodukter av hög kvalitet har man ett ständigt fokus på att skapa paketlösningar på många vardagsproblem samt att på ett lättbegripligt sätt upplysa användarna om olika hälsoproblem relaterade till produkterna man tar fram. Detta har visat sig vara ett framgångsrecept – Valmeds billiga hälsoprodukter finns idag i många detaljhandlar runtom i Skandinavien och företaget växer för varje år.

Se vårt stora utbud av billiga hälsoprodukter från Valmed och klicka hem det du och familjen behöver! Det finns stora pengar att spara, pengar som ni istället kan lägga på roligare saker.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.