Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DETTOL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DETTOL

Dettol

Dettol startade sin verksamhet för 80 år sedan. Företaget sålde inledningsvis rengörings- och desinfektionsmedel till sjukhus. Dettol erbjöd även produkter till nyblivna mammor för att skydda dem mot sjukdomar som kan uppstå efter födseln. Även om produktutbudet ser annorlunda ut idag, erbjuder Dettol fortfarande produkter som du tryggt och säkert kan använda på huden för rengöring och desinfektion. Idag säljer företaget också produkter för rengöring av hemmed. Dessa produkter verkar också bakteriedödande.


DETTOL TVÅL

Dettol har ett stort utbud av handtvål. I deras sortiment hittar du bland annat Dettol Cleanse Hand Wash Sea Minerals & Aloe Vera. Handtvålen är berikad med aloe vera och mineraler, vilka säkerställer att dina händer förblir mjuka och lena. Denna bakteriedödande tvål ser till att upp till 99,9 procent av bakterierna som finns på dina händer dör. Dettol erbjuder även Dettol Anti-Bacterial Hand Wash Grapefruit. Med denna produkt kan du njuta av den friska grapfruktdoften samtidigt som bakterierna på dina händer effektivt avlägsnas.

DETTOL RENGÖRINGSMEDEL

För 80 år sedan erbjöd Dettol nästan uteslutande produkter för rengöring av sår. Idag finns rengöringsmedel för alla rum och ytor i ditt hem. Söker du ett ett rengöringsmedel för både köket och badrummet? Önskar du dessutom ett rengöringsmedel som ger bakterierna en rejäl omgång? Då är Dettol Anti-Bacterial Surface Cleaner något för dig. Dess antibakteriella ingredienser tar effektivt bort smuts och bakterier, så att du får ett skinande rent resultat med maximal hygien. Har du barn som titt som tätt går in med skitiga stövlar? Dettols väldoftande Complete Clean Floor Cleaner Green Apple lämnar dina golv skinande rena och upp till 99,9 procent bakteriefria.


DETTOL BILLIGT

Det finns många saker som är roligare att inhandla än rengöringsprodukter. Vi på Luxplus tycker att du ska ha pengar över till annat som du tycker är roligare. Därför har vi på den här sidan samlat vårt utbud av Dettols produkter till riktigt låga priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus