Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NYX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NYX

NYX

NYX Cosmetics är ett makeupmärke som sannerligen har tagit makeupvärlden med storm - både bland professionella makeupartister och konsumenter. NYX har skapat ett produktsortiment som passar till alla makeupälskare, allt från Nyx lipsticks till Nyx paletter i all världens färger och nyanser.

NYX SVERIGE

Kvinnan och makeupartisten bakom det amerikanska makeupmärket heter Toni Ko, och hon grundade NYX 1999 i Los Angeles. Från början togs Nyx smink fram till professionella makeupartister, men Toni Ko valde senare att även sälja NYX makeup till butiker. Namnet NYX kommer från grekisk mytologi, där “nattens gudinna” heter Nyx, och hon var känd för att symbolisera makt och skönhet, vilket också är egenskaper som går igen i Nyx produkter. Nyx är ett relativt nytt märke för den svenska marknaden och det är inte många som säljer Nyx i Sverige, men du har nu möjlighet att köpa märket även här på Luxplus, och det är vi mycket stolta över.

Att köpa NYX billigt

Sortimentet med NYX smink håller hög kvalitet och det finns färger och produkter som passar lika bra till vardag som fest. Priserna på Nyx smink håller en nivå som de flesta har råd att unna sig då och då, men då vi anser att man inte ska behöva betala mer än nödvändigt ger vi dig här möjlighet att köpa Nyx billigt. Således kan du testa utbudet med Nyx ögonskuggspaletter, Nyx läppstift och Nyx blush etcetera och få kvalitetssmink till ett vettigt pris. Produkterna från NYX är först och främst basprodukter som snabbt har blivit favoriter hos konsumenter världen över. Bland annat de läckra läppstiften från NYX, såsom Nyx Matte Lip Cream och Nyx High Voltage Lipstick. Men det är inte bara läpprodukter som har fångat konsumenternas uppmärksamhet. Även deras Nyx Highlight & Contour Palette, Nyx Wand Concealer och Nyx Make Up Setting Spray tillhör deras bästsäljare.

NYX smink

Ytterligare en anledning till att Nyx produkter har blivit så populära ligger i att det finns så måmga möjligheter med produkterna. Med Nyx paletter kan du skapa massvis med olika uttryck och stilar, Nyx läppstift ger dig möjlighet att gå från vardagslook till festlook på nolltid och med exempelvis Nyx Highlight & Contour Palette kan du skulptera ditt ansikte efter tycke. Produkterna är enkla att använda, och bland annat paletterna med sina många nyanser ger utrymme så man kan testa sig fram och lätt rätta till eventuella misstag och skarpa kanter. Helt enkelt väcker Nyx smink kreativiteten att skapa en riktigt perfekt sminkning. Många skönhetsbloggare och makeupartister talar sig varma om NYX i bloggar och sociala medier, och då de ofta har en referensram kan vi utgå ifrån att deras ord är legitima när det gäller Nyx smink. Att låta professionella och skönhetskunniga vara bland de första att testa produkterna är ett smart sätt att skapa ett namn på marknaden, och det är så Nyx kom till att bli ett av världens mest omtalade sminkmärken just nu. Kvalitetssmink är inte menat att vara få förunnat, så välkommen att handla Nyx smink billigt hos Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.