Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ÖGONBRYN

Här på sidan hittar du vårt stora urval med produkter relaterade till ögonbryn. Kort och gott hittar du allt du behöver för att få till de perfekta ögonbrynen, vare sig modet säger tjocka välformade ögonbryn, tunna bryn eller naturliga ögonbryn.

Plocka ögonbryn och forma ögonbryn

För att få till snygga ögonbryn kan det många gånger vara bra att forma ögonbrynen med hjälp av en pincett eller rakkniv för ögonbryn. Är du osäker på vilken form du vill ha kan du med fördel använda dig av en ögonbrynsstencil eller ögonbrynsmall. Här på Luxplus hittar du flera olika förpackningar med ögonbrynsmallar som du lätt kan använda dig av när du vill forma ögonbrynen, liksom du hittar många varianter på pincetter till för att plocka ögonbrynen med.

Istället för att klippa ögonbryn kan du använda dig av en rakkniv för ögonbryn, vilket du hittar i vårt sortiment. Gillar du att vaxa ögonbrynen har vi också vax anpassat för ögonbrynen från Veet, vilket också går bra att använda om du vill vaxa överläppen.

Måla ögonbryn

Har du fastnat för trenden att fylla i ögonbrynen eller att måla ögonbrynen har du en uppsjö av produkter att välja bland i vårt utbud. Här hittar du alltifrån penslar du kan använda till att fylla i ögonbryn med till produkter att fylla i ögonbryn med. Välj mellan en ögonbrynspenna, ögonbrynsskugga, ögonbrynskräm, ögonbrynsgel och ögonbrynsmascara. I vårt sortiment hittar du ögonbrynsskugga och ögonbrynspennor i alla tänkbara färger, vare sig du har blonda ljusa ögonbryn eller mörka ögonbryn så att du kan få till exakt den ögonbrynsfärg du vill ha.

Vill du fylla i ögonbryn naturligt hittar du ögonbrynsprodukter till svarta ögonbryn, mörkbruna ögonbryn, bruna ögonbryn såväl som flera olika ögonbrynskit med olika nyanser så att du enkelt kan få till den rätta färgen på dina ögonbryn så att det ser naturligt ut.

Vad gäller att måla ögonbryn och få till den rätta formen på ögonbrynen kan du med fördel använda en ögonbrynsmall. Med en ögonbrynsstencil får du mycket enkelt till den perfekta formen på dina ögonbryn bara genom att hålla upp ögonbrynsmallen ovanpå brynen och fylla i enligt dina egna önskemål.

Ögonbrynsserum

Önskar du att du hade fylligare ögonbryn naturligt? Då kan ett ögonbrynsserum vara lösningen! I vårt sortiment hittar du flera serum för tjockare ögonbryn, bland annat det populära ögonbrynsserumet från M2 Beauté, M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus