Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ÖGONFRANSAR

Lösögonfransar och ögonfransfärger

Det är många av oss som önskar att ha naturligt långa ögonfransar, men det är dessvärre färre av oss som faktiskt har det. Då är det bra om man kan fuska lite. Förr var lösögonfransar förknippat med showbizz och dragshows, var man maximerade sin makeup och inte minst sina ögonfransar. Idag har ögonfransarna utvecklats och blivit mer diskreta och naturliga i sitt utseende och som passar till både dagen och till kvällen.

Vi har samlat ett stort sortiment av dessa lösögonfransar här på denna sida, så att du enkelt kan hitta precis de du söker.

Lösögonfransar i olika varianter

Det finns ett hav av olika slags lösögonfransar, så det gäller att antingen prova sig fram eller att läsa på om de olika lösögonfransarna innan du gör ditt köp.

Först och främst ska du ta reda på om du önskar en hel ögonfranslängd, ögonfransbuketter eller ögonfransar som ska appliceras var för sig. Den hela ögonfranslängden är den föredragna, då den är lättast att applicera.

En annan sak som är viktig att tänka på vid appliceringen av lösögonfransar är ett bra ögonfranslim som gör att ögonfransarna håller sig på plats hela dagen och/eller kvällen.

Applicering av lösögonfransar

Det kräver alltså lite övning för att sätta på lösögonfransar, men när du har lyckats få den på plats, så sitter den kvar hela kvällen. För att hjälpa dig lite på vägen har vi samlat några av de bästa applikatorerna för lösögonfransar här på denna sida, som kan hjälpa dig med att applicera dina lösögonfransar.

Färgning av ögonfransar

Allt ska ju inte handla om lösögonfransar, eftersom att vi även kan erbjuda ett sortiment av ögonfransfärger här på denna sida. Färgning av ögonfransar ger lite mer uttryck till ditt ansikte och många slutar att använda mascara när de har färgat sina ögonfransar. Vi har de välkända ögonfransfärgerna från de mest välkända varumärkena till billiga priser.

Du hittar allt till dina ögonfransar precis här på denna sida. Om du beställer innan kl. 15 idag kan du få långa ögonfransar redan imorgon. Kom ihåg att det är gratis frakt till alla våra medlemmar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus