Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LA ROCHE-POSAY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay

Trots att namnet på det franska hudvårdsmärket La Roche-Posay kan vara svårt att uttala, är de ett av de mest populära märkena på den svenska marknaden. Många gånger behöver man bara se de karaktäristiska klarblå detaljerna på flaskorna så vet man att det är en produkt från La Roche-Posay. La Roche-Posay hittar man vanligtvis på apoteket och du har säkert sett produkterna på hyllan med hudvårdsprodukter för känslig hy. Nu finns La Roche-Posay även tillgängligt att köpa online här på Luxplus till ett fantastiskt plånboksvänligt pris.

La Roche-Posay hudvårdsserie till känslig hy

La Roche-Posay är utvecklat av ett team med hudläkare och är en serie produkter inom hudvård som är anpassat till känslig hud. La Roche-Posay hjälper med hudproblem som torr hy, fet hy, hud som fjällar, rynkor och fina linjer samt eksem och psoriasis. Den essentiella ingrediensen i de flesta av hudvårdsprodukterna för känslig hy i La Roche-Posays sortiment är thermalskt källvatten som verkar lugnande och har en antioxiderande effekt på huden. La Roche-Posay har fått sitt namn från källan där vattnet härstammar från i Frankrike.

Att La Roche-Posay är ett märke som som säljer väldigt bra har helt klart att göra med märkets vårdande produkter som uppskattas mycket av människor med känslig hud. Forskning inom bland annat sår och läkande har banat väg för dessa rena och välgörande produkter som är en sammansättning av avancerade och aktiva ingredienser. Effekterna av produkterna från La Roche-Posay är kliniskt dokumenterade, och är det senaste inom dermatologi vilket också är en av anledningarna till att fler än 25000 dermatologer världen över rekommenderar La Roche-Posay. Alla produkter står under en sträng kvalitetskontroll och är kliniskt testade kring toleransen på atopisk och mycket känslig hud. Alla hudvårdsprodukter i La Roche-Posays sortiment är parfymfria och utan parabener, och sortimentet är därför även vänligt mot barn.

Billiga La Roche-Posay hudvårdsprodukter

La Roche-Posay är en komplett hudvårdsserie och det finns bland annat ansiktskrämer, serum, sminkborttagning och andra hudvårdsprodukter till ansiktet för känslig hy, produkter till känslig hårbotten och mjällschampo. Namnen på produkterna är franska och är lite av en tungvrickare, men de ger en fingervisning vad de är bra mot. I sortimentet här på Luxplus hittar du bland annat populära serier som La Roche-Posay Effaclar, La Roche-Posay Rosaliac, La Roche-Posay Toleriane och La Roche-Posay Hydreane Riche.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.