Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SMINKBORTTAGNING

Att ta bort smink innan man går och lägger sig är något som ingår i alla makeupbärares kvällsrutin, eller i varje fall borde göra. Precis som du lägger ner tid på att hitta makeup du trivs i, kan det krävas tid för att hitta en sminkborttagning som uppfyller dina behov och önskningar. I vårt stora sortiment finns många sorters sminkborttagning och ansiktsrengöring och du hittar bland annat flera sorters sminkborttagningsmedel som är bland de mest populära på marknaden.
Under fliken sminkborttagning hittar du utöver billig sminkborttagning även billig ansiktsrengöring, smidiga rengöringsservetter till ansiktet och flera olika presentaskar innehållandes bland annat sminkborttagning. I utbudet hos oss på Luxplus.se hittar du make-up remover från La Roche-Posay, Bioderma, Vichy, Maybelline, Neutrogena, Decleor, Neutral, Clinique och vi har makeup remover från Clarins. Behöver du en sminkborttagning utan olja har vi en produkt från M2 Beauté vid namn M2 Beauté Oil Free Makeup Remover som du bör testa.
När det gäller sminkborttagning gäller det att hitta en sort som passar din hy och som effektivt tar bort såväl smink som orenheter och smuts från ansiktet. De vanligaste formerna av sminkborttagning finns som rengöringsmjölk, som ofta är mild mot huden och passar dig som är känslig, flytande sminkborttagning eller ansiktsrengöring som ibland är en kombinerad produkt och även innehåller toner, rengöringsskum som snabbt och enkelt rengör ansiktet och efterlämnar huden i ansiktet fräsch och behaglig. Vidare finns de smidiga och billiga ansiktsservetterna som är perfekta att torka bort sminket med, vare sig det är i form av en servett eller en bomullsrondell. Dessa passar dig som antingen är ute och reser, när du ska till gymmet, är på festival eller kanske bara vill ha en backup med sminkborttagning i handväskan.
Vare sig du föredrar en sminkborttagning som du tvättar bort med vatten eller om du hellre använder en makeup remover på en bomullsrondell som du torkar bort sminket med hittar du det hos oss. Du hittar allt du behöver för att ta bort smink hos oss på Luxplus.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus