Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash

GRATIS gåva 🎁 med alla Talia Heaven's Dew-inköp Köp nu

Köp för 699 kr och få GRATIS Weleda Skin Food Day Cream 🌿

Isadora

IsaDora startade i Malmö 1983 och har sedan dess blivit ett av Sveriges och Skandinaviens mest omtyckta makeupmärken. Idag hittar man Isadora över hela världen, men märket har hållt sig trogna Sverige och än idag har man sin bas i Malmö. Läs vidare
Isadora

IsaDora startade i Malmö 1983 och har sedan dess blivit ett av Sveriges och Skandinaviens mest omtyckta makeupmärken. Idag hittar man Isadora över hela världen, men märket har hållt sig trogna Sverige och än idag har man sin bas i Malmö. Konceptet med makeup av högsta kvalitet till förmånliga priser har gjort Isadora till ett mycket populärt märke, och framgången tillskrivs också deras breda utbud som hela tiden utvecklas för att passa efterfrågan.

Isadora
Hitta fler produkter
Besparingarna anges i jämförelse med det normalpriset. Luxplus medlemspriser är endast för medlemmar. Du kan bli medlem med din första beställning. Medlemskapet kostar 89.00 SEK/30 dagar. De första 30 dagar är helt gratis - och du kan avsluta det när som helst. Se alla dina fördelar med att vara medlem hos Luxplus.
Välkommen till Luxplus