PROTEINPULVER OCH TRÄNING

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PROTEINPULVER OCH TRÄNING

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av proteinpulver och andra träningsrelaterade produkter. För att få ut det mesta av din träning är det viktigt att du förser kroppen med rätt näring. Om du tränar mycket kan det vara klokt att köpet ett proteintillskott. Förr kunde dessa proteintillskott vara ganska smaklösa och oinspirerande. Idag kan du få proteinpulver som påminner om en god milkshake. Utöver proteinpulver erbjuder vi dessutom proteinshakes, BCAA och energidryck.

Här hittar du även en rad olika shakers. Dessa shakers varierar i storlek, form och färg. Har du med dig mer än ett kosttillskott till gymmet? I så fall borde du prova en av våra “compartment shakers”, som har en smart behållare för t.ex. ditt proteinpulver.

Proteinpulver och shakes

Här hittar du högkvalitativa proteinpulver från välkända märken som hjälper dig att få ut mer av din träning. Något som många inte vet är att proteinpulver är en av de billigaste proteinkällorna. Tack vare det koncentrerade proteininnehållet betalar man förvånansvärt lite per gram protein. Inte nog med att proteinpulver både bygger upp dina muskler och plånbokens tjocklek, så smakar dessa proteinpulver himmelskt gott! Passa på att prova vårt populära proteinpulver från Nutramino med chokladsmak. Du kommer ha svårt att föreställa dig att något som påminner om en god amerikansk milkshake kan bygga upp din kropp. Hos oss på Luxplus kan du också vara säker på att du hittar ett välsmakande proteinpulver med ett lika välsmakande pris.

Om du föredrar en färdigblandad proteindryck istället för pulver, har vi också shakes med högt proteininnehåll. Bland annat säljer vi Maxims mycket populära shakes i smakerna vanilj och jordgubb. Dessa shakes på 480 ml innehåller hela 50 g protein, vilket motsvarar en väsentlig del av det rekommenderade dagsintaget.

BCAA och energidryck

Här hittar du även energidryck och BCAA. BCAA är grenade aminosyror BCAA som hjälper till med att motverka mental trötthet och optimera återhämtningen. I vårt utbud hittar du bland annat omåttligt populära Nutramino Heat BCAA. Vi har flera olika smaker, såsom ingefära & grönt te, apelsin, jordgubb & vattenmelon.