Abonnemangsvillkor för Luxplus.se (Luxplus ApS)

Om medlemskap hos Luxplus ApS

Luxplus.se (Luxplus ApS) har ett unikt koncept som bygger på att erbjuda medlemmar stora rabatter på märkesprodukter inom bland annat makeup, parfym, schampo och skönhetsvård. Du startar ditt medlemskap hos Luxplus genom att köpa en vara till medlemspris första gången du handlar. De första 30 dagarna av ditt medlemskap är kostnadsfria, därefter övergår det till ett löpande abonnemang hos Luxplus.se som kostar 89 kr i månaden.

För att bli medlem i shoppingklubben måste du ha fyllt 18 år. Du bekräftar att du är över 18 år när du registrerar dig hos oss i samband med ditt första köp, såväl som att du har läst och godkänt våra villkor. Genom att genomföra en beställning till medlemspris från Luxplus.se accepterar du att du ingår du ett avtal med Luxplus och du accepterar att bli medlem i shoppingklubben. Du kan säga upp ditt medlemskap när som helst på två olika sätt. Antingen genom att logga in på Luxplus.se uppe i det högra hörnet, varpå du trycker på menyn och väljer fliken ”Mitt medlemskap”. Du kan också skicka ett mail till vår kundserviceavdelning, så hjälper de dig att säga upp ditt abonnemang. Du når oss via mailadressen [email protected]

Om du tidigare har varit medlem hos Luxplus, kommer en månads medlemskap à 89 kr att läggas till i din varukorg och därmed återaktiveras ditt tidigare medlemskap.  Vill du inte vara medlem kan du välja att köpa dina varor till normalpris. I såfall kommer det inte att läggas till ett medlemskap i betalningsprocessen. Vi rekommenderar att du utnyttjar möjligheten att testa den kostnadsfria prövotiden och får extra rabatt vid din första beställning. Kom ihåg att du kan avregistrera dig från ditt medlemskap när du vill, vi har ingen bindningstid. Säger du upp medlemskapet under den kostnadsfria medlemskapsperioden är medlemskapet uppsagt på dagen och du kan inte längre ta del av medlemskapsfördelarna.

Alla betalningar hos Luxplus.se görs med betalkort (VISA-kort och MasterCard), Trustly, PayPal eller Klarna. Alla betalningsavgifter hanteras av Luxplus ApS och är inkluderade i produktpriser samt priser för medlemskap. Du har tillgång till en förteckning av dina tidigare betalningar och beställningar när du loggar in på din sida på Luxplus.se. Betalningar görs via ePay A/S med NETS och Teller som betalningsförmedlare. Överföringen är säkert krypterad via TLS.

Endast privatpersoner som fyllt 18 år kan bli medlemmar.

Alla tjänster erbjuds av Luxplus ApS, Teglvärksgade 37, 1, 2100 Köpenhamn Ö. (CVR Nr.: 25 09 07 05).

Accept av abonnemangsvillkor

När du genomför en beställning av produkter till medlemspris på Luxplus.se godkänner du de gällande abonnemangsvillkoren och du godkänner att Luxplus.se (Luxplus ApS) får debitera det gällande beloppet varje månad, fram tills det att du väljer att säga upp ditt abonnemang. Den första månadens abonnemang (medlemskap) är kostnadsfritt och övergår därefter till ett löpande månadsabonnemang på 89 kr per månad. Du kan säga upp ditt abonnemang när du vill.

Du mottager ett kvitto via e-mail vid ditt första köp som innehåller information om ditt abonnemang. Efterföljande kvitton finns sparade på din medlemssida på Luxplus.se som du kan se när du är inloggad.

Uppsägning av medlemskap och bindningsperiod

Du kan säga upp ditt medlemskap närhelst det passar dig. Det enda undantaget är under de första 24 timmarna av ditt medlemskap då abonnemanget av tekniska orsaker är låst. Efter de första 24 timmarna kan du säga upp ditt abonnemang när som helst. Det vill säga att du under den första månaden, som är kostnadsfri, kan beställa varor till Luxplus-priser för att sedan dagen därpå säga upp ditt medlemskap. Medlemskapet har inte någon bindningstid. Vi hoppas naturligtvis att du ser fördelarna med att vara medlem och gärna vill fortsätta handla våra produkter till låga priser.

Notera att ifall du har en order under behandling, kan du inte säga upp ditt medlemskap innan din order har skickats från vårt lager. Detta sker vanligen inom 24 timmar. Du kan säga upp ditt medlemskap efter att din order har skickats från vårt lager.

För att säga upp ditt medlemskap ska du logga in på din sida på Luxplus.se, alternativt kontakta kundtjänst. Du når kundserviceavdelningen via mailadressen [email protected]

Var uppmärksam på att att du inte kan säga upp ditt medlemskap genom att avvisa betalningen. I så fall kommer ditt medlemskap att fortsätta tills du säger upp det via hemsidan eller via kundservice.

Om du avslutar ditt medlemskap kommer du fortfarande kunna handla till medlemspriser under den resterande tiden som du har betalt medlemskap för. Vi har ingen bindningstid, så efter det att ett medlemskap är uppsagt kommer inte några ytterligare avgifter att debiteras från ditt konto, om du inte själv väljer att återaktivera medlemskapet.

Ansvar som kortinnehavare eller ägare till betalningsmetod

Din registrering som medlem hos Luxplus.se är bindande från tillfället du lägger din första beställning av en vara till medlemspris och därmed tar ditt medlemskap i bruk. Du är som medlem på Luxplus.se och kortinnehavare eller ägare till betalningsmetod skyldig att betala det fulla beloppet för hela din medlemsperiod och efterföljande abonnemangsdebiteringar, fram till det att du själv säger upp ditt abonnemang/medlemskap. Första månaden är gratis.

Förfarande för abonnemangsdebitering

Ditt medlemskap på Luxplus.se blir automatiskt förnyat så att du alltid har tillgång till våra tjänster. Efter de första 30 dagarna, för vilka du betalar 0 kr i avgift, övergår ditt abonnemang till ett löpande månadsabonnemang som kostar 89 kr per månad. Medlemskapet betalas i förskott och förnyas var 30:e dag, bestämt utifrån din första order. Medlemskapet förnyas samma timme på dygnet som det ingicks.

Ångerrätt

Ditt abonnemang på Luxplus.se omfattas enligt lag av en ångerrätt på 14 dagar. Du kan endast ångra ditt köp av abonnemanget om du inte har börjat använda det inom dessa 14 dagar. Ditt abonnemang tas i bruk när du gör en beställning av produkter till medlemspris på Luxplus.se. Din ångerrätt gäller enbart vid avtalets ingående och inte vid löpande abonnemangsdebiteringar. Läs mer på sidan Villkor.

Välkommen till Luxplus