Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TANDTRÅD

Tandtråd. Du har hört det förr. Och ja, det är ett nödvändigt ont och det är många gånger som det tar emot att få till det till en vardaglig rutin. Men har du väl kommit igång med att använda tandtråd varje dag så har du kommit mycket långt på vägen till ett fräscht leende och friska tänder. Här på Luxplus har vi tagit fasta på att det många gånger är svårt att komma igång, så därför erbjuder vi här billig tandtråd som är perfekt att klicka hem när du ändå handlar annat. Vi har ett stort utbud med något för alla munnar i en mycket rimlig prisklass, bland annat tandtråd från Jordan, ett av de populäraste märkena på svenska marknaden.

Därför ska du använda tandtråd

Att bara borsta tänderna räcker inte för att få tillräckligt rena tänder, för att få riktigt ren mun och få tandköttet att må bra behöver du även använda dig av tandtråd, tandpetare eller tandstickor. Har du väl kommit igång med att använda tandtråd kan du genast märka en skillnad.

Ibland när man använder tandtråd blöder tandköttet, vilket kan vara en indikation på att man har mycket bakterier där tandborsten inte kommer åt och att tandköttet är skört. Likaså kan du märka att det efter användning av tandtråd luktar illa om tandtråden eller från munnen. Just därför ska du fortsätta använda tandtråd, och du märker snart att du inte blöder längre efter ett par dagars tandtrådande och att det inte längre luktar illa om munnen. Orsaken till problemen kan eventuellt vara att du har tandköttsinflammation, och det kan vara läge att besöka tandläkaren för att få bästa möjliga hjälp och förklaring.

Tandtråd före eller efter tandborstning

En vanlig fundering är huruvida man ska använda tandtråd före eller efter tandborstning, och det raka svaret är att det är bäst att använda tandtråd före du borstar tänderna. Detta eftersom du får bort bakterier, matrester och annat otrevligt som du efterföljande ser till att bli kvitt om du borstar tänderna efteråt, samtidigt som fluoret från tandkrämen skyddar tänderna.

Tandtråd, tandpetare och tandstickor

Det finns olika sorters tandtråd att välja mellan, i olika storlekar och med olika smak, så det finns något för alla munnar. Det är inte alltid det går lätt att använda tandtråd, till exempel om du har tandställning. Då rekommenderas att använda en speciell sort tandtråd anpassad just för att komma in där det är trångt mellan tänderna, exempelvis Oral-B Super Floss är en en tandtråd till för att användas av de med tandställning. Det kan också vara bättre att använda sig av tandpetare.

Vilken sort du än väljer hittar du ett brett sortiment att välja mellan här på Luxplus.se. Här hittar du munhygienprodukter för alla munnar och plånböcker från flera kända märken. Här handlar du billig tandtråd från Jordan, tandpetare och mellanborstar för att komma åt mellan tänderna. Även tandtråd från Oral-B och Idento. Kom igång att flossa och ge världen ett härligt leende!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus