Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BRITNEY SPEARS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BRITNEY SPEARS

Britney Spears

Britney Spears har inte bara rönt gigantiska framgångar inom popmusik, hon har även skaffat sig en stor skara med fans när det gäller hennes parfymer. Parfym från Britney Spears kännetecknas av deras söta feminina dofter som unga tjejer världen över har fattat tycke för.

Hitta Britney Spears Fantasy In Bloom, Britney Spears Circus Fantasy, Britney Spears Midnight Fantasy och många fler hos Luxplus

2004 lanserade Britney Spears sin första parfym, Britney Spears Curious, och den blev en riktig bästsäljare. Sedan dess har Britney Spears släppt en lång rad olika parfymer. Hos oss köper du Britney Spears parfym billigt och vi har flera varianter du kan välja mellan.
En av serierna med parfym som Britney Spears har lanserat och som har blivit väldigt populär är Britney Spears Fantasy. I serien ingår bland annat parfymerna Britney Spears Fantasy In Bloom, Britney Spears Circus Fantasy, Britney Spears Midnight Fantasy och såklart Britney Spears Fantasy i 100 ml, 50 ml och 30 ml.

Billig Britney Spears-parfym hos Luxplus

Britney Spears parfymer kommer i färgglada flaskor och är ofta juvelprydda eller designade som en juvel. Parfymerna doftar sött och gott och tankarna förs lätt till godis. Det är inte svårt att först att detta är parfymer som en ung tjej gillar och skulle uppskatta att få i present, och en stor fördel är det billiga priset på parfymer hos oss på Luxplus.

Britney Spears parfymer är ständigt aktuella

Sedan Britney Spears lanserade sin första parfym har hon kontinuerligt släppt nya parfymer trots att hon inte alltid har stått i rampljuset som musiker. All framgång Britney Spears har haft inkluderar också hennes parfymer, och Britney Spears parfymer räknas idag till ett av världens mest populära kändismärken på marknaden.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.