Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ANSIKTSRENGÖRING OCH TVÅL

Varje dag utsätts din hy för en massa påfrestningar och miljöfaktorer, du rör vid ditt ansikte och kanske använder du smink. Kort sagt kan du kallt räkna med att ditt ansikte är i stort behov av att tvättas efter en lång dag, och det är viktigt att det blir ordentligt gjort. Att rengöra ansiktet ordentligt är nämligen A och O när det gäller att undvika tilltäppta porer, finnar, fina linjer och rynkor i ansiktet.

Men att hitta den rätta ansiktsrengöringen kan många gånger vara svårt. Urvalet är gigantiskt och det kommer hela tiden nya produkter med nya egenskaper. Men det behöver inte vara så svårt, inte ens när du handlar ansiktsrengöring online. Vet du vad du har för behov blir det genast enklare, tänk efter vad du har för hudtyp och krav på vad din ansiktsrengöring ska klara av, så är det genast en enkel uppgift att hitta rätt i djungeln.

Bästa ansiktsrengöringen

Jakten på den bästa ansiktsrengöringen kan börja! Här på Luxplus hittar du ett stort sortiment med mycket att välja bland, alltifrån ansiktstvål, rengöringsmjölk, toner, tonic, sminkborttagning till rengöringsservetter till ansiktet. Du hittar också redskap som underlättar när du tvättar ansiktet och som hjälper dig att få en riktigt ren hy, exempelvis hittar du flera sorters maskiner och borstar för ansiktsrengöring och tvättsvampar till ansiktet i vårt sortiment.

När det gäller att hitta rätt ansiktsrengöring eller ansiktstvätt krävs det att du känner din hy och identifierar dina behov. Har du fet hy? Behöver du ansiktsrengöring mot finnar? Rengöring för känslig hy? Är det en produkt för ansiktstvätt du söker eller en som även tar bort smink? Vill du ha en fast ansiktstvål, rengöringsmjölk, vill du tvätta ansiktet med olja, vill du ha rengöringsgel, rengöringsmousse eller flytande ansiktsrengöring? Föredrar du oljefri ansiktsrengöring och sminkborttagning utan olja hittar du även detta hos oss, exempelvis Elizabeth Arden Visible Difference Oil-Free Cleanser. Vi har även vegansk ansiktsrengöring från Urtekram i sortimentet.

Billig ansiktsrengöring och sminkborttagning

Här på Luxplus strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa ansiktsrengöringen till ett billigt pris från de mest populära märkena. Här hittar du bland annat ansiktsrengöring från Vichy, Decleor, Vichy, de populära produkterna i serien Clinique 3-Step Skin Care System, ansiktsrengöring från Nuxe, Biotherm och ansiktsrengöring från Bioderma. På denna sida hittar du också ett stort urval av olika sorters sminkborttagning, även sminkborttagning som skonsamt men effektivt rengör ansiktet från vattenfast makeup. Klicka hem till exempel sminkborttagning från Loreal, Clinique, Nivea och Garnier.

För att komplettera din dagliga rengöringsrutin är det också viktigt att du investerar i en återfuktande ansiktskräm, vilket du också hittar ett stort utbud av här på Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus