NAPPHÅLLARE

Barn lär sig genom lek och prova sig fram. Att det blir kladdigt och rörigt är en naturlig del av inlärningsprocessen. Läs vidare
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NAPPHÅLLARE

Barn lär sig genom lek och prova sig fram. Att det blir kladdigt och rörigt är en naturlig del av inlärningsprocessen. Detta är alla föräldrar givetvis medvetna om, men det är fortfarande lika jobbigt att krypa ner under matbordet efter varje måltid för att plocka upp matrester. Ibland kan man fråga sig om ungen fick i sig något överhuvudtaget, då det mest verkar ligga på just golvet.

BARNSERVIS OCH BARNBESTICK

När man är liten och ska lära sig äta med bestick och hålla i sitt eget glas, hjälper det något oerhört om man får använda bestick, tallrikar och glas som ens deras storlek. Utöver storleken på glas och bestick, kan föremålens utformning också bidra till att ditt barn lär sig snabbare och att det blir mindre kladd vid måltiderna. Det kan t.ex. handla om muggar med dubbla handtag som är lättare att hålla i, tallrikar med sugkoppar som ser till att tallriken stannar på bordet o.s.v.

Att köpa barnanpassade serviser och bestick påskyndar inte enbart ditt barns inlärning, det kan även besparar föräldrarna en hel del jobb. En del produkter i den här kategorin är också avsedda att göra vardagsrutinerna lite lättare för föräldrarna. Hos oss hittar du bland annat en tesked som ändrar färg om det som ligger på den är för varmt för att stoppas i ditt barns mun. Hur smart som helst!

BRÖSTPUMP från MAM

Under den här kategorin kan du även hitta bröstpumpar. Vi erbjuder även startset från populära MAM som innehåller allt från pump till nappflaska. Ett sådant set kan verkligen underlätta småbarnslivet.

Hos oss kan du köpa bestick, tallrikar och glas för barn i olika åldrar. Här hittar du allt från matningsskedar för de allra minsta till matbrickor för de äldre barnen. Dessa brickor kan hjälpa till med att reducera kladd, men är också bra redskap att använda när man ska lära sitt barn duka av.

Välkommen till Luxplus