Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash

Kan du inte heller få nog av skönhet?

Luxplus har de märken som du älskar och de produkter du inte kan leva utan.

Det räcker bra: Hos Luxplus behöver du inte vänta på årsrean eller välja bort dina favoriter på grund av priserna. För endast 89kr i månaden kan du köpa över 20.000 produkter till ett fast, lågt pris - varje dag! Oavsett märke, oavsett produkt, och med gratis frakt. Sluta jämföra priser och sluta att gå till affärer i onödan. Samla dina köp hos Luxplus och få mest skönhet för pengarna!

Bli gratis medlem i 30 dagar genom ditt första köp - och säg hejdå till överpriserna på de märkena du älskar och de produkterna du inte kan leva utan.

Dina fördelar

Spara genom ALLT

Reapriser varje dag, hela året om

Gratis frakt på alla ordrar

2-4 dagars leverans, 90 dagars ångerrätt

Tjäna ihop Bonuscash

…och dra av dem på nästa köp. 1 Bonuscash = 1 kr.

Första månaden: 0 kr.

30 dagar för att prova Luxplus - gratis!

Fördelar = frihet

Desto mer du handlar hos Luxplus, desto mer sparar du. Du sparar tid och du sparar pengar på frakt samt på dina köp. Ju mer du sparar, desto mer frihet får du för att använda dina pengar på det du vill. Se vad du vanligtvis kan spara genom att kombinera dina köp hos Luxplus.

SMÅKÖP

Spara 380 kr /månad

LITE STÖRRE KÖP

Spara 740 kr /månad

STORKONSUMENT

Spara 1200 kr /månad

Såhär gör vi

Våra medlemmar ska ha mest lyx för pengarna! Vi handlar direkt hos de största leverantörer och vi kompromissar aldrig med äkthet, kvalitet eller urval. Men vi sparar där vi kan - och majoriteten av dessa besparingar gynnar du!

Därför sparar du så mycket:

Eget lager = billig hyra

Inga butiker på dyra adresser

Extra bra priser på outlet

Effektiva arbetsflöden

Många medlemmar = vi köper in stora mängder

Bra samarbeten med märken och leverantörer

Sånna är vi

Vi startade år 2013. Idag har vi över 120.000 medlemmar.. Här på Luxplus är alla lika olika som våra medlemmar, och lika galna med allt som ger vardagslyx:
Läckra produkter, olika människor och bra energi!

Vi får ofta frågan om

Luxplus är en skönhetsklubb och en webbshop. Är du medlem köper du till ett fast lågt medlemspris som är upp till 80% under marknadspriset! Du får även fri frakt på alla dina köp och BonusCash som du kan dra av på ditt nästa köp i kronor och öre. Det kostar 89 kr per månad att vara medlem så länge du önskar att vara med.

Vår verksamhet bygger på att hålla nere kostnaderna, så du kan handla mycket billigare än i butik – även om produkterna är exakt likadana. Vi har ingen dyr hyra, köper i stora mängder och lagrar produkterna i vårt eget lager. Och vi spenderar det mesta av det vi sparar på lägre priser.

BonusCash är en rabatt du tjänar när du handlar hos Luxplus. Beloppet på BonusCash motsvarar rabatten som automatiskt dras av från din nästa beställning.

När vi skickar din beställning från vårt lager får du automatiskt ett mejl med ett spårningsnummer, som du kan använda för att söka efter ditt paket hos den leverantör du har valt.

Vill du komma i kontakt med oss?

Skriv till [email protected]

Välkommen till Luxplus