Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TOM FORD

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TOM FORD

Tom Ford

Tom Ford är en amerikansk modedesigner, filmregissör, filmproducent och manusförfattare. Han har gjort sig lika känd för sin kontroversialitet inom alla dessa fält som för sin tidlösa design som ångar av överflöd, extravagans och klassisk elegans. Innan han började designa mode under eget namn klättrade han snabbt inom modehuset Gucci, där han till slut blev designchef.

Tom Ford har sedan han startade sitt modemärke 2006 blivit hyllad av den internationella modeindustrin för sin förmåga att skapa modern lyx som tar stilsäkra män och kvinnor till en helt ny nivå av exklusivitet. Tom Ford är märket för dig som vill utstråla lyx, individualitet och självsäkerhet.

Tom Ford solglasögon

Ett år efter att han etablerade sitt modemärke lanserades de första modellerna av Tom Fords solglasögon som tog modevärlden med storm med sin unika design. Solglasögon från Tom Ford är lika extravaganta som resten av hans design och kännetecknas ofta av stora, markanta bågar med stora glas i unika toner. Det är helt enkelt solglasögon som gör att du skiljer dig ur mängden, och solglasögon från Tom Ford är därför ingenting för dig som skyr uppmärksamhet.

2015 utgjorde en milstolpe i märkets framgångshistoria, då hela världen såg Daniel Craig i “Spectre” – den 24:e filmen om James Bond – klädd från topp till tå i design från Tom Ford. Om solglasögon från Tom Ford kan klä en av världens kändaste, mest karismatiska och självsäkra filmkaraktär säger det en hel del om vilken nivå av exklusivitet Tom Ford solglasögon ligger på.

Solglasögon från Tom Ford billigt

Om du väljer att köpa dina solglasögon från Tom Ford hos Luxplus behöver extravagant lyx av absoluta toppklass inte längre kräva en stor plånbok. Här hittar du många av de ikoniska modellerna av Tom Ford solglasögon billigt – kanske kan du till och med unna dig två olika par solglasögon från Tom Ford till nästa sommarsäsong? Vårt utbud bjuder på såväl de mest markanta, utstickande modellerna av Tom Ford solglasögon som de lite mer nedtonade och sofistikerade.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.