Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CIF

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CIF

Cif

Cif är ett internationellt varumärke när det kommer till rengöringsmedel för hemmet. I Cifs sortiment hittar du bland annat skurmedel, tvål, fönsterrengöring. Dessa produkter kan du använda i köket, badrummet, för toaletten och disken - praktiskt taget alla rum och ytor som behöver rengöras. Cif rengöringsmedel finns i ett flertal olika doftvarienter, t.e.x citrus och orkidé.

SNABBARE RENGÖRING MED CIF RENGÖRINGSMEDEL

Cif gör din rengöring betydligt enklare och därmed också snabbare. Spara in tid på hemmets mödosamma och ack så tråkiga plikter och få tid över till det som är roligare. Låt Cif göra jobbet - en stor del av jobbet i alla fall - och få ett renare och mer väldoftande hem än någonsin förut. Oavsett vilka rengöringsbehov ditt hem har eller vilket rengöringsmedel du söker, så har Cif en produkt som matchar dina önskemål. Skurmedel, golvsåpa, diskmedel, fönsterputs, allrengöring och mycket, mycket mer - utbudet är enormt och priserna är låga, rent av fläckfria.

BILLIGA CIF RENGÖRINGSMEDEL OCH SKURMEDEL

Cifs skurmedel har blivit en världskänd rengöringsprodukt tack vare sin förmåga att effektivt avlägsna fläckar och missfärgningar från ditt kök och toalett. Cif har varit duktiga på att marknadsföra sina produkter, men deras positiva rykte bottnar till största del i kundernas uppskattning gentemot produkterna.

Därutöver består Cif sortimentet också av Cif All Purpose Cleaner, som är ett rengöringsmedel du kan använda till hemmets många olika ytor, till och med golvet. Cif rengöringsmedel och golvsåpa gör dina golv skinande rena samtidigt som de avger en ren och fräsch doft i ditt hem. Är du trött på att skrubba och skrubba om och om igen på samma fläck? Har du rent av några gamla fläckar som du har slutat skrubba på? Prova då Cifs effektiva rengöringsmedel och lägg märke till hur få “skrubb” som behövs.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Cif produkter. Här hittar du allt från rengörinsservetter till skurmedel. Vi vet hur tråkigt många tycker det är att skura toaletter och köksluckor. Vi vet också att många tycker det är ännu tråkigare att lägga sina pengar på just rengöringsprodukter. För att städningen inte ska kännas fullt lika eländig, har vi sett till att ha riktigt låga priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.