Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

VI STÖDER

unicef-logo
unicef-logo
LUXPLUS ÄR MYCKET MERA ÄN ETT MEDLEMSKAP - VI ÄR EN GEMENSKAP
Varje år stöder vi UNICEF och Världsnaturfonden WWF i deras viktiga arbete för världens barn och djur.

Vi drivs inte av en politisk agenda eller specifika ideologier, men vi tror på vikten av socialt ansvar och att bidra till en större gemenskap.
"Framgång åtföljs av ansvar och engagemang"
Martin, Luxplus
När du blir en del av Luxplus hjälper du med att ge något tillbaka. Gemenskapen handlar om att nå ut och ge en hjälpande hand till de sårbara. När vi stöder UNICEF i deras arbete med att hjälpa barn i behov, hjälper vi till med att försäkra en bättre framtid för oss alla.
"Det är fantastiskt att veta att du hjälper andra"
Maria, medlem hos Luxplus
Både UNICEF och WWF är fantastiska organisationer som driver viktiga projekt som förbättrar tillvaron för sårbara barn och hotade djurarter runtom i världen. Dessa organisationer är dock beroende av donationer. Genom vårt gemensamma stöd, hjälper vi dem som är svåra att nå, men som behöver hjälpen allra mest.
TACK FÖR ATT DU BIDRAR!
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.