Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MASKER OCH SCRUB

Masker och scrubs för ansiktet är alltid ett positivt initiativ. Rent avskalat så ger masker huden fukt, och scrubs exfolierar huden för att bli av med de döda hudcellerna. Tyvärr är det ju riktigt helt så enkelt eftersom det finns lika många olika sorters ansiktsmasker som det finns hudtyper.

BILLIG ANSIKTSSKRUBB

Scrubs exfolierar huden och lämnar den mjuk och fräsch. De döda hudcellerna sitter lite djupare än vad du kan rengöra med en vanlig ansiktstvätt, så det är klokt att använda skrubb några gånger i veckan, och kanske ännu oftare om du lider av torr hud.

Här på Luxplus hittar du ett stort urval av olika exfoliating scrubs. Vi har bland annat några scrubs som motverkar torr hud, vissa som hjälper till att bekämpa pormaskar och förstorade porer, och andra som behandlar oren hud. Oavsett vilken typ du söker, kan du hitta den här på sidan.

BILLIGA ANSIKTSMASKER

Använd ansiktsmasker regelbundet för en återfuktad och mjuk hud. Huden svarar både på inre och yttre påverkan, och dessa kan förändras kraftigt beroende på väder och vind, kost, humör, menstruationscykel och så vidare. I vissa perioder kan du behöva en fuktgivande ansiktsmask, andra perioder kan din hud behöva en rejäl energiboost. Vid vissa tillfällen producerar din hud överbeskyddande oljor och kan då behöva en ansiktsmask för att återfå sin naturliga balans.

Oavsett vilket behov du har är det fördelaktigt att använda en ansiktsmask minst en gång i veckan, beroende på hudtypen. Det är dock viktigt att läsa det som står på ansiktsmasken eller dess förpackning, eftersom det kan få en negativ konsekvens om du använder ansiktsmasken för ofta.

På den här sidan kan du hitta ett stort urval av billiga ansiktsmasker, både från kända och mindre kända varumärken. Vi har också ett större utbud av sheet masks. Dessa masker är inte krämer, utan de läggs på ansiktet som en liten servett med hål för ögonen - hur enkelt som helst! Så om du vill prova något annat än den traditionella ansiktsmasken, så föreslår vi en sheet mask.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus