Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MASKER OCH SCRUB

Få saker är så härligt som att skämma bort sig själv och sin hy med en ansiktsmask eller att exfoliera huden med en ansiktsskrubb eller peeling. Med våra billiga priser och stora sortiment med masker, skrubb och peeling kommer du alltid kunna unna dig en egen spahelg hemma.
I vårt sortiment hittar du flera varianter på ansiktsmasker med olika egenskaper och som passar till kvinnor och tjejers hy. Vill du ha en ansiktsmask som rengör, återfuktar huden, en peel offmask eller en mask som stramar upp huden hittar du det hos oss.
En av våra mest populära ansiktsmasker och bästsäljare på Luxplus är Shills Black Mask, en svart mask som du använder i ansiktet och som rengör på djupet och tar bort svarta pormaskar, döda hudceller och orenheter från huden. Shills Deep Cleansing Black Mask applicerar du på ansiktet, låter torka och drar sedan bort den från huden. När du drar bort masken följer orenheterna från huden med. Masken är känd för att vara väldigt effektiv och och är en given produkt att ha hemma när du vill ha en ren hud med lyster.
Även ansiktsmasker från Clinique, Juvena, Dr. Hauschka, Avéne, Clean & Clear och Montagne Jeunesse från vårt sortiment är väldigt populära.
Vill du hellre använda dig av en peeling i ansiktet hittar även detta hos oss. Kolla till exempel in Clean & Clear Exfoliating Daily Wash, Avéne Thermale Gentle Purifying Scrub, Juvena Pure Cleansing Refining Peeling och Clinique 7 Day Rinse Off Scrub Cream, för att nämna några exempel på våra populära peeling- och skrubbprodukter till ansiktet.
En av våra bästsäljande peelingprodukter som rengör ansiktet är Clinique Clarifying Lotion, en ansiktsscrub som skyddar och återfuktar huden samtidigt som den exfolierar och tar bort död hud och orenheter. Clinique Clarifying Lotion finns i fem olika varianter, 1 är för torr till väldigt torr hy, 2 är till torr kombinerad hud, nummer 3 är för kombinerad och oljig hy medan nummer 4 är för dig med oljig och fet fy. Den femte har inget nummer utan heter istället Clinique Clarifying Lotion Mild, och är en snällt exfolierande lotion. Alla dessa produkter från Clinique syftar till att hjälpa personer som har en tendens att få blemmor, utbrott och problem med pormaskar.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK