Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TOALETT

Det är inte alla gånger det doftar rosor när någon har varit på toaletten, och visst föredrar man att kliva in i ett fräscht badrum? Här på Luxplus erbjuder vi allt du behöver för att hålla ditt badrum top notch, både vad gäller doft och rengöringsmedel. Här på sidan hittar du bland annat wc-block, luftfräschare, doftblock och toalettrengöring så att du snabbt, effektivt och enkelt kan hålla ditt badrum rent, fräscht och väldoftande.

Rengöra toalett från avlagringar

För att bli av med avlagringar i toaletten krävs det ett bra rengöringsmedel som utan problem får bukt med kalk och smuts. Du hittar flera varianter i vårt sortiment och du kan lätt hitta en som får jobbet gjort. Är ditt främsta problem kalkavlagringar finns det rengöringsmedel till toaletten just för detta ändamål, och föredrar du ett toalettrengöringsmedel med fräsch citrusdoft hittar du även detta.


Har du en svårt smutsig toalettstol, eller har någon i familjen precis varit sjuk kan det vara bra att desinficera toaletten. Använd dig av ett blekmedel som effektivt dödar bakterier och får din toalett skinande ren igen.

WC-block, wc discs och toalettblock

Syftet med ett wc-block är hjälpa till att hålla toaletten ren och fri från kalk och smuts, och samtidigt sprida en behaglig doft när man spolar. Ett wc-block förhindrar kalkbeläggningar med hjälp av tensider och de innehåller ofta desinfekterande medel, såväl som parfymämnen och färgämnen. Du sätter fast wc-blocket genom att trä plastkroken över toalettkanten med själva blocket på insidan av toaletten så att vattnet kan komma åt när du spolar. Det är inte alla toalettblock som passar till alla toaletter, så du får testa dig fram kring vad som passar till just din toalett. Välj mellan flera dofter! Du kan också använda dig av wc discs som också håller toaletten fräsch när du spolar. Du hittar bland annat WC Duck Fresh Discs i vårt sortiment.

God doft i badrummet - Doftblock och doftspray

För att göra stunden i badrummet lite trevligare kan en luftfräschare eller air freshener vara ett alternativ. Välj mellan doftblock eller doftspray som ger en god doft till toaletten. Här hittar du doftblock som doftar exempelvis blommor, citrus, kokosnöt, nytvättad tvätt och äpple.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus