TANDBLEKNING

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TANDBLEKNING

Vårt leende är vårt visitkort till omvärlden. En vit tandrad signalerar att man är mån om sin personliga hygien och hur man presenterar sig för andra. Vem vill inte uppfattas som välvårdad? Många förknippar ett synnerligen vitt leende med dyra tandläkarbesök, men så behöver det inte vara. Du kan själv lägga vantarna på all utrustning som du behöver för att få fantastiskt vita tänder. Det bästa - utöver priset - är att du kan uppnå detta i ditt eget hem.

Men vilken tandblekning ska du välja? I texten som följer så guidar vi dig i tandblekningsdjungeln, så att du kan hitta en rad olika produkter som är både effektiva och enkla att använda.

TANDBLEKNING GEL

Om du vill uppnå ett långvarigt tandblekningsresultat, kan du med fördel använda en gel från Swiss Clinic Whitening System. Gelen har en lång hållbarhet - upp till ett år efter att du blekt tänderna. Setet består av två skenor och tre behållare med blekkräm. En detaljerad bruksanvisning medföljer också, så att du kan känna dig trygg och säker under hela behandlingen.

TANDBLEKNING STRIPS

Om du har ont om tid och gärna vill ha vitare tänder på snabbast möjliga vis, rekommenderar vi på Luxplus White Glo Bright Nights Dissolving Whitening Films. Produkten består av små remsor som du lägger över tänderna. På ett kort ögonblick kan du se hur tänderna framstår som vitare.

NATURLIG TANDBLEKNING MED KOL

Om du gärna undviker en stark sammansättning av kemikalier när du ska bleka tänderna, finns det som tur är också naturliga alternativ. Dessa produkter är milda mot tänderna, men kompromissar inte med effektiviteten. Prova till exempel Idento Coconut Charcoal Tooth Whitening, som effektivt tar bort plack från tändernas yta. Produkten innehåller 100% organiskt kol, vilket är den aktiva ingrediensen som hjälper tänderna att bli vita. Produkten ska enbart appliceras på en fuktig tandborste, varefter du borstar tänderna som vanligt. Busenkelt, skonsamt och effektivt!

På den här sidan har vi samlat alla våra tandblekningsprodukter till strålande priser. På så vis kan du snabbt råda bot på missfärgade tänder, så att du självsäkert kan le ditt vita leende igen.