Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AIRPURE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AIRPURE

Airpure

När du är ute efter en väldoftande och fräsch hemmamiljö är Airpure ett säkert val! Från detta märke hittar du allt du har behov av för att få det hemtrevligt vad gäller dofter, när du vill få det att lukta gott i badrummet eller garderoben. Från Airpure köper du billiga doftljus, luftfräschare, doftolja, doftpinnar eller billiga toalettblock. De här även ett speciellt doftljus som kallas Airpure Vapour Candle, som hjälper dig att andas lättare när du är förkyld.

Lukta gott hemma och i badrummet

Att ha ett väldoftande hem är alltid trevligt, och på senare år har det blivit allt mer vanligt med att luftfräschare i badrummet som sprider väldoft. Från Airpure finns det ett stort sortiment att välja mellan, både vad gäller olika dofter och olika sätt att sprida väldoften på. I Airpures sortiment hittar du doftljus som passar fint i köket, vardagsrummet och sovrummet samt luftfräschare som passar utmärkt att ha badrummet. Du hittar flera sorters toalettblock att hålla toaletten fräsch med, och de fungerar lika bra som doftfräschare till toaletten då de doftar varje gång du spolar. Vare sig du väljer ett toalettblock, doftljus eller luftfräschare i sprayform är det en perfekt lösning när du vill dölja odör i badrummet!

Bästa doft för hemmet

Det är såklart väldigt subjektivt vad man tycker är den bästa doften för hemmet, men en av de mest populära dofterna på sista tid har varit doftljus som luktar fresh linen, nytvättad tvätt, clean cotton och liknande namn. Från Airpure hittar du både doftljus, luftfräschare, doftpinnar och luktolja med just denna luktsammansättning. Vidare är blomdoft, vanilj, bär, jasmin, citrus och lavendel populära dofter, vilka alla ingår i Airpures sortiment.

Lukta gott i garderoben

Det finns några olika knep att ta till om du vill att det ska lukta gott i garderoben. Antingen investerar du i doftpinnar, förutsatt att din garderob är stort nog för att de ska kunna stå därinne, eller så gör du egna doftpåsar till garderoben. Doftpåsar gör du lätt hemma genom att klicka hem doftolja med en doft du tycker om, du hittar flera olika från Airpure. Häll några droppar doftolja på en bomullstuss, det är inte meningen att den ska bli blöt eller fuktig, utan bara lite doftolja räcker. Lägg bomullstussen i en bit tyg och knyt runt den, och den sedan i din garderob och njut av väldoft under en lång tid.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.