Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TANDBORSTAR

Tandborstning kan ibland ses som ett nödvändigt ont, men faktum är att om du har en riktigt bra tandborste anpassad efter dina behov och dina tänder kommer det gå mycket lättare och vara mycket roligare att borsta tänderna. På Luxplus hittar du flera billiga tandborstar du kan välja mellan från flera varumärken. Här hittar du precis den sort du behöver - mjuk tandborste, mellanhård tandborste med det alternativa namnet medium tandborste, hård tandborste såväl som tandborstar i flerpack.
Välj mellan tandborstar från Colgate, Pepsodent, Aquafresh och Zendium med fler. Du hittar även billiga tandborsthuvud från Oral-B och billiga eltandborstar i vårt sortiment, liksom vanliga tandborstar.
En bra och fräsch munhygien uppnås genom att använda en bra tandborste minst två gånger dagligen och att borsta tänderna ordentligt. Kanske har du funderat på hur länge men ska borsta tänderna, och rekommendationen ligger på att man ska borsta tänderna i två minuter.
För att få en riktigt ren och fräsch mun ska du alltid se till att ha en bra tandborste med strån som inte är nerslitna. Man bör byta tandborste var tredje månad. Tänderna rengör du på bästa sätt genom att borsta försiktigt fram och tillbaka utan att trycka på tänderna när du borstar, det är tandborstens strån som ska göra munnen ren och om du trycker tandborsten för hårt böjs stråna och kommer inte åt att göra tänderna rena, tandköttet rent och och munnen fri från bakterier när du borstar. Viktigast när du borstar tänderna är att du med hjälp av tandborsten gör rent vid tandköttets kant. Det är därför det är extra viktigt med en bra tandborste som inte är utsliten.
Det är också bra med en tandborste som har ett rörligt huvud, till exempel har Aquafresh flera sorters tandborste med flexibelt och böjbart tandborsthuvud, bland annat Aquafresh Clean Control Medium Tandborste och Aquafresh Aquafresh Tandborstar.
Några av våra bäst säljande tandborstar är Oral-B All Around Clean Medium Tandborstar 3-pack, Aquafresh Clean Control Medium Tandborste, Colgate Extra Clean Medium Tandborste och Zendium Active V Shape Medium Tandborste 4-pack.
Hos oss hittar du även billiga tandborstar till barn. För små barn som just har fått tänder i åldern 0-2 år har vi tandborsten Colgate Baby 0-2 år Extra Soft Tandborste, och för lite äldre barn hittar du också billiga barntandborstar, såsom Colgate Kids 2+ år Extra Soft Tandborste och Colgate Kids Smiles 5+ år Extra Soft Barntandborste.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus