Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NAPPAR

Barnen förtjänar enbart det allra bästa – det är någonting de flesta föräldrar kan hålla med om. När ditt barn gråter vill det naturligtvis bli tröstat, och till det syftet är en bra napp ett bra sätt att lugna barnet och snabbt återskapa ro och trygghet. Vi har valt ut de bästa napparna från de främsta tillverkarna av barnprodukter och babytillbehör. Alla nappar i vårt sortiment är utvalda med barnens och föräldrarnas bästa i åtanke, så att de ger maximal komfort åt ditt barn samtidigt som själva utförandet och designen av varje napp är smart och funktionell. Genom att handla nappar från Luxplus kan du vara säker på att du får nappar som är extra behagliga för barnets mun och dessutom sitter perfekt på plats. Om du är trött på att behöva gå upp flera gånger per natt för att sätta tillbaka nappar som trillat ur behöver du inte längre tänka på det, eftersom vi valt ut enbart de bästa och smartaste napparna till vårt sortiment.

Nappar till nyfödda och småbarn

I vårt utbud hittar du nappar till nyfödda såväl som småbarn. De många napparna i vårt sortiment finns i olika storlekar, utföranden och färger så att du alltid kan hitta nappar som passar ditt barn i det skede det är i just nu. Du kommer märka hur ditt barn känner en otrolig trygghet av att ha rätt nappar - nyfödd som lite äldre.

Nappar i latex

På senare tid har det blivit populärt med nappar i latex, då dessa är extra mjuka och behagliga för ditt barn och dessutom framställs naturligt. De nappar i latex du hittar i vårt sortiment är ekologiskt producerade och allergivänliga, så att du inte behöver oroa dig för att ditt barn har farliga material i munnen.

Billiga nappar

Tack vare Luxplus unika medlemskoncept behöver billiga nappar inte synonymt med sämre nappar. Det är viktigt att du ofta byter ut ditt barns nappar för att undvika bakterier och smittsjukdomar – särskilt om ditt barn går på dagis eller förskola, eller genom andra omständigheter omges av många andra barn. Genom att handla billiga nappar hos Luxplus behöver ekonomin inte drabbas när det är dags för nappbyte, och du slipper kompromissa med kvaliteten.