Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DISK

Smutsig disk är något vi alla har ett förhållande till. Vissa av oss älskar att diska, andra totalt avskyr det. Klart är i alla fall att det är en never ending story och att man spenderar mycket tid med att få saker rena efter att man har använt dem. Därtill måste man ha vad diskmedel, diskborste eller maskindisktabletter för att få till skinande ren disk. Men där har du tur - här på Luxplus hittar du allt du behöver för att klara av disken enkelt, smidigt och framförallt billigt!

Diskmedel pris

Är du ute efter billigt diskmedel kommer du bli glad när du ser våra priser! Här på Luxplus ser vi alltid till att du ska kunna handla produkter billigt och vi garanterar dig att vi har ett stort sortiment att välja bland. När det gäller flytande diskmedel och maskindiskmedel är det inget undantag. Här hittar du de vanliga klassiska sorters diskmedel på marknaden, bland annat Yes diskmedel och Finish maskindiskmedel och du handlar dem billigt!

Yes diskmedel

Länge har Yes varit det marknadsledande varumärket inom diskmedel och det är många av oss som har Yes som sitt favoritdiskmedel. Likaså har britterna sitt Fairy diskmedel - vilket faktiskt är exakt samma varumärke som Yes. Så är du ute efter att köpa Yes diskmedel billigt är det Fairy du ska klicka hem hos oss! Exakt samma vara, men med ett annat namn helt enkelt.

Är du ute efter Yes diskmedel, Yes maskindiskmedel eller Yes maskindisktabletter hittar du detta i vårt sortiment. Bland annat det populära diskmedlet Yes Naturals citron som hos oss heter Fairy Lemon Flytande Diskmedel, liksom Yes Naturals äpple som du hos hittar under namnet Fairy Apple Flytande Diskmedel.

Finish diskmedel

Ett annat mycket populärt diskmedel är Finish, vilket du också hittar ett stort urval av produkter från hos oss. Vi har både Finish diskmedel, Finish maskindiskmedel och Finish diskmaskinstabletter och du hittar bland annat de omtyckta Finish Powerball, Finish Powerball Quantum Max, Finish Quantum maskindiskmedel och Finish spolglans.

Miljövänligt diskmedel och ekologiskt diskmedel

Är du den sortens person som föredrar naturvänligt diskmedel ska du kolla in märket Neutral. Neutral Diskmedel Flytande är ett miljövänligt diskmedel som är garanterar skonsamt mot naturen och dina händer, och är utan färgämnen och det är ett diskmedel utan parfym. Dessutom är diskmedlet godkänt av Astma- och Allergiförbundet i både Sverige, Danmark och Norge. Är det istället ekologiskt diskmedel du vill använda dig av är det Greenscents Diskmedel Flytande Citrus EKO du ska klicka hem.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus