Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REFECTOCIL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REFECTOCIL

Refectocil

Refectocil har producerat ögonbrynsfärg och ögonfransfärg sedan 1950. Det österrikiska företaget har blivit en stor succé och deras produkter säljs idag i över femtio länder. Frans- och brynfärgerna från Refectocil har stigit i försäljning i takt med att fler och fler – inte minst många världsstjärnor – använt och älskat produkterna.

Frans- och brynfärgning hemma med Refectocil

Refectocil har i många år varit friser- och skönhetssalongernas favoritmärke när de har färgat sina kunders fransar och bryn. Resultatet är nämligen mycket populärt, intensivt och hållbart. Nu har du alltså även möjlighet att göra professionell frans- och brynfärgning hemma med produkterna i vårt utbud av Refectocil ögonfransfärger och ögonbrynsfärger.

Färgpaletten är stor; från platinablont till blått. De populäraste färgerna är dock de mer neutrala, såsom brunaktiga och svarta. En frans- och brynfärgning hemma med Refectocil håller i upp till 6 veckor, och förpackningarna innehåller tillräckligt mycket färg för cirka 30 färgningar. Om du köper en förpackning räcker den alltså till över 3,5 års frans- och brynfärgning hemma!

Refectocil ögonbrynsfärg

Om det är någonting som är hett inom skönhetsbranschen just nu så är det ögonbryn. Ögonbrynen definierar hela ansiktet, och det är därför viktigt att ha dem “on point”. Vilka slags ögonbryn som passar dig beror helt på din huvudform – och givetvis din personliga smak och stil. När formen är på plats kan Refectocil ögonbrynsfärg hjälpa dig att framhäva dina ögonbryn med en intensivare och mer enhetlig färg. Refectocil ögonbrynsfärg är också optimalt om du till exempel har råkat plockat för mycket av dina ögonbryn, för att rädda intensiteten i dem med hjälp av intensiv färg.

Värt att nämna är att Refectocil ögonbrynsfärg fungerar lika bra som ögonfransfärg, så att du kan få intensivt markerade och fylliga fransar som matchar dina ögonbryn. Använd Refectocil som ögonfransfärg och upplev hur hela din ögonlook blir mer intensivare och vackrare.

Din bästa Refectocil-återförsäljare

Vi kan med stolthet säga att Luxplus är våra medlemmars bästa Refectocil-återförsäljare. Med ett stort utbud av märkets breda sortiment och svårslagna priser kan du få precis den ögonlook du vill samtidigt som du sparar stora pengar. Välj Luxplus som din Refectocil-återförsäljare – du kommer inte ångra dig!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.