Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash

KUNDSERVICE

Leverans

Medlemskap

Kontakta oss

Beställning och betalning

Retur och reklamation

Vanliga frågor

Leverans

Du får ett automatiskt mejl från transportören när ditt paket är klart för hämtning. Om du har angett ditt mobilnummer vid beställningen får du även ett sms.
I din leveransbekräftelse från Luxplus kan du se ditt försändelsenummer/Track & Trace-nummer.

Observera att det kan ta upp till 24 timmar innan din beställning registreras hos transportören och du kan se information om ditt paket.

Den förväntade leveranstiden är 2-4 arbetsdagar från det att distributören tar emot paketet.

Det går tyvärr inte, då vi inte har kontor och lager på samma plats.

Varorna på Luxplus.se kan endast beställas online och varorna kommer då att levereras till vald plats.

När du handlar på Luxplus.se är det inte möjligt att få paket levererade till andra länder än Sverige. 

Medlemskap

Luxplus är ett unikt koncept med många fördelar. Som medlem sparar du upp till 80% på över 5 000 produkter, och du får tillgång till allt från exklusiva varumärken till välkända vardagsprodukter. På en genomsnittlig beställning kan du spara över 300 SEK och priset på medlemskapet är därför snabbt återbetalat. Genom att välja Luxplus medlemspriser skapar du automatiskt ett medlemskap med din första beställning.

För att skapa ett medlemskap hos oss behöver du helt enkelt göra din första beställning till medlemspris. Då blir du automatiskt medlem.

Du kan avsluta ditt medlemskap när som helst genom att kontakta oss via e-post på [email protected] (vi svarar inom 48 timmar på vardagar) eller genom att logga in på Luxplus.se och klicka på "Mitt medlemskap". Uppsägningen träder i kraft vid utgången av innevarande medlemsperiod. Det enda undantaget är under de första 24 timmarna av medlemskapet, inom vilka ditt abonnemang är låst på grund av tekniska skäl. Efter de första 24 timmarna kan du avsluta ditt abonnemang hur du vill.

Observera att om du har en pågående beställning kan ditt medlemskap inte avslutas förrän beställningen har skickats. Detta sker vanligtvis inom 24 timmar. Försök igen efter att din beställning har skickats.

För att avsluta ditt medlemskap, logga in och klicka på "Mitt medlemskap". Om du säger upp ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till det tills perioden löper ut. Observera dock att om du säger upp ditt medlemskap under 30-dagars provperioden kommer ditt medlemskap att upphöra omedelbart. Efter att ett medlemskap har avslutats, kommer pengar inte att dras från ditt konto om du inte väljer att återaktivera ditt medlemskap.

När du gör en ny beställning till medlemspris på vår hemsida läggs det automatiskt till 89 kr på din beställning. 89 kr täcker en månads medlemskap och så snart beställningen är klar är ditt medlemskap aktivt igen.

Efter de första 24 timmarna (där abonnemanget är låst av tekniska skäl) kan du säga upp ditt abonnemang när det passar dig. Abonnemanget upphör då vid utgången av den period för vilken betalning skett.
Observera att om du har en beställning på gång kan medlemskapet inte avbrytas förrän det har skickats. Detta sker vanligtvis inom 24 timmar. Försök igen när din beställning har skickats från vårt lager.

När du registrerar dig hos Luxplus måste du bekräfta att du är över 18 år. Om du är under 18 år måste registreringen och prenumerationen vara undertecknad av en förälder. Ett avtal kan alltid sägas upp av en förälder om det, oavsett villkoret att vara över 18 år, har ingåtts av ett barn eller en person under 18 år.

Månadsbetalningen dras var 30:e dag från det datum du började ditt medlemskap.

Om du inte vill bli medlem kan du välja att köpa dina varor till normal pris. I så fall kommer det inte att läggas till ett medlemskap under betalningsprocessen.

På Luxplus kan du välja att betala din beställning med Klarna Pay Later. Om denna betalningsmetod väljs, förnyas medlemskapet genom Klarna och du får en faktura på medlemsavgiften. Fakturan kommer att skickas till dig cirka 30 dagar efter att den skapades vilket innebär att du kan få en faktura efter att du har sagt upp ditt medlemskap. Fakturan skapas alltid när en medlemsperiod förnyas. Om du har fått en ny faktura efter att ditt medlemskap sagts upp, är detta i de flesta fall en faktura för en tidigare medlemsperiod som förnyades innan du sa upp medlemskapet.

Om du är osäker på vilken medlemsperiod fakturan avser är du alltid välkommen att skicka fakturan som PDF till vår kundtjänst.

Kontakta oss

Skriv till oss

 
Du kan även ringa oss på +46 10 102 02 99. Telefonen är öppen måndag 09:30-11:30, onsdag 12:30-14:30 samt fredag 09:30-11:30.

Beställning och betalning

Priserna på Luxplus.se är dagliga priser, och vi förbehåller oss rätten att ändra priser och information på webbplatsen när som helst utan förvarning. Både fakta och prisinformation tillhandahålls med reservation för korrekturfel, felaktig beskrivning och tekniska specifikationer. Vi strävar efter att ge så korrekt information som möjligt på Luxplus.se, men vid eventuella problem accepterar vi inte ansvar för eventuella fel, kostnader eller förluster som orsakats av felaktig information på sidan eller av felaktig användning.

Alla våra produkter beställs direkt från de största leverantörerna med garanti för äkthet inom EU. På grund av detta kan utseendet på vissa produkter variera, ha ett annat språk eller skilja sig åt i färg.

Om du behöver ett kvitto för ditt köp kan du alltid hitta det på ditt Luxplus-konto genom att logga in i det övre högra hörnet och gå till 'Mina beställningar'. Klicka sedan på informationsikonen baserat på din beställning och klicka på "Ladda ner orderbekräftelse"

Om du har gjort ett köp och vill annullera din beställning måste du logga in med din e-postadress och ditt lösenord under inloggningsikonen i det övre högra hörnet. Klicka sedan på "Mina beställningar". Under "Mina beställningar" klickar du på infoknappen till höger om den beställning du vill avbryta och klickar sedan på "Avbryt beställning". Det är endast möjligt att annullera en beställning, om vårt lager inte har börjat hantera beställningen.

Notera! Det är inte möjligt att avbryta din beställning genom att skicka ett e-postmeddelande till oss då vi inte kan behandla förfrågan innan beställningen har packats.

Retur och reklamation

Varan ska vara i obruten förpackning och returneras i samma skick som vid mottagandet och den ska vara i sådant skick att vi utan problem kan sälja varan som ny. Om varan har tappat i värde och det beror på att du har använt den på annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa varans beskaffenhet kan du bara få tillbaka en del av köpesumman. Hur mycket du kan få tillbaka beror på varans kommersiella värde. Om varan är prövad utöver vad som beskrivs ovan betraktar vi den som begagnad, vilket innebär att om du ångrar köpet får du endast en del eller inget av köpesumman tillbaka.

När vi tar emot de returnerade varorna kontrollerar vi varornas status och utifrån det återbetalar vi alla mottagna betalningar. Återbetalningar utfärdas i samma format som den ursprungliga betalningsmetoden. Leveranskostnader godkänns endast vid reklamationer (skadade varor) och endast när reklamationen är välgrundad och godkänd.

Vanliga frågor

När vi skickar din beställning från vårt lager får du automatiskt ett mejl med ett spårningsnummer, som du kan använda för att söka efter ditt paket hos den leverantör du har valt.


Luxplus är ett unikt medlemskoncept. Medlemskap ger dig rätt till besparingar på upp till 80 % på tusentals produkter, allt från exklusiva märken till välkända vardagsartiklar. Du sparar i genomsnitt 300 kr eller mer på varje beställning och tjänar snabbt tillbaka din månatliga medlemsavgift genom betydande besparingar.


BonusCash är en rabatt du tjänar när du handlar hos Luxplus. Beloppet på BonusCash motsvarar rabatten som automatiskt dras av från din nästa beställning.


Vår verksamhet bygger på att hålla nere kostnaderna, så du kan handla mycket billigare än i butik – även om produkterna är exakt likadana. Vi har ingen dyr hyra, köper i stora mängder och lagrar produkterna i vårt eget lager. Och vi spenderar det mesta av det vi sparar på lägre priser.


Välkommen till Luxplus