Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BODYLOTION

En av de viktigaste produkterna i en välfungerande hudvårdsrutin är en återfuktande bodylotion. Detta gäller givetvis även för män. Om du upplever att din hud kliar och stramar, i synnerhet efter du har tagit en dusch, så kan detta vara tecken på att din hud är uttorkad. I så fall kan det vara smart att börja använda en återfuktande body lotion. En bodylotion bör appliceras både morgon och kväll. Du kan med fördel även applicera krämen efter du har duschat, precis innan huden har blivit helt torr. Huden har då lätt för att absorbera krämen, eftersom porerna är förstorade av det varma vattnet.

Under vinterhalvåret blir huden lätt uttorkad. Detta beror på att luftfuktigheten generellt sett är längre i och med vinterns minusgrader. För att ge huden en extra fuktboost rekommenderar vi att du under denna tid använder en bodylotion med en tjockare konsistens. Dessa krämer är i regel mer kapabla att förse huden med den extra fukt som behövs för att hålla huden mjuk och len. Även om huden har lättare för att bli torr under vinterhalvåret, är det förstås bra att använda bodylotion året om.

PARFYMFRIA BODYLOTIONS FÖR MÄN

Inte sällan är bodylotions parfymerade. Om du är allergisk eller doftkänslig kan vi givetvis även erbjuda parfymfria alternativ. Hos oss kan du bland annat få parfym- och parabenfria bodylotions från Neutral. Dessa skonsamma bodylotions är dermatologiskt testade och innehåller särskilt utvalda ingredienser som förser din hud med intensiv fukt.

BILLIGA BODYLOTIONS FÖR MÄN

På den här sidan hittar du bodylotions från kända och mindre kända varumärken. Bland de mer kända varumärkena finner du bland annat Nivea, Weleda, A-Derma och Decleor. Här hittar du bland annat Niveas mycket populära Creme i flera olika storlekar. Vi erbjuder även massor av prisvärda bodylotions från mindre kända, nya och spännande varumärken.

Vi har sett till att pressa priserna ordentligt, så att du kan hålla huden återfuktad året om utan att behöva gräva djupt i plånboken. Uppgradera din hudvårdsrutin med en bodylotion från Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus