Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MUNSKÖLJ

Om du vill förbättra din allmänna munhygien är det en bra idé att börja använda munskölj. Din tandborstning räcker inte alltid till för att döda alla bakterier, och det är här munsköljet kommer in i bilden. Munskölj är nämligen ett perfekt komplement till tandborstning, då det lättare når in mellan tänderna och runt i alla vrår i munnen. Med ett bra munskölj förlänger du även den fräscha känslan efter tandborstningen.

Här på sidan hittar du ett stort utbud av munskölj med olika egenskaper och i många olika smaker. Oavsett om du söker munskölj med en fräsch mintsmak, munskölj mot missfärgningar eller kanske munskölj som är skonsamt mot tandköttet kommer du kunna hitta det du söker inom munskölj billigt här på Luxplus.

Bakteriedödande munskölj

Förutom att rengöra dina tänder och ge dig en fräsch andedräkt är munskölj bakteriedödande. Det betyder att munsköljet avlägsnar bakterier som ger dig hål i tänderna och infekterar ditt tandkött. Därför är det bra att regelbundet använda bakteriedödande munskölj i förebyggande syfte efter varje tandborstning. Gurgla runt munsköljet ordentligt i munnen, och det lägger sig som ett uppfriskande och skyddande lager på såväl tänderna som tungan. Du kommer märka hur dina tänder blir starkare, ditt tandkött friskare och i förlängningen en generellt bättre och fräschare munhygien.

Om du letar efter ett extra skonsamt munskölj, men som effektivt dödar bakterier rekommenderar vi ett av de alkoholfria munskölj vi har i vårt utbud. Alkoholfritt munskölj har ofta ett högre innehåll av fluor istället för alkohol, vilket gör det till ett bra val för dig med extra känsliga tänder och/eller tandkött.

Billigt munskölj

Om du ofta får hål i tänderna och tandköttsinflammation kan det vara en bra idé att använda munskölj dagligen efter tandborstning. Genom att köpa ditt munskölj billigt hos Luxplus kan du få en god munhygien utan att plånboken får lida. Vi har munskölj från de allra bästa märkena och i många olika varianter, så du kan välja din favorit efter vilka egenskaper du söker hos ett munskölj.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus