Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REVOLUTION

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MAKEUP REVOLUTION

Revolution

Revolution Makeup är ett makeupmärke från London som har specialiserat sig på att producera billig makeup som alla har råd med. Låt dock inte denna devis avskräcka dig, Revolution Makeup har på mycket kort tid tagit sig in på den svenska marknaden och revolutionerat vår syn på billigt smink i Sverige. Inte minst tack vare den höga kvaliteten på deras produkter, men också genom deras jättestora sortiment där allt finns för en basmakeup. Det som gör att Makeup Revolution London sticker ut lite extra är att alla deras produkter är i framkant vad gäller trender. I sortimentet finns omtalade varianter på populärt smink och inte minst Revolution sminkborstar är väldigt eftertraktade. Vi rekommenderar varmt att du ser närmare på Makeup Revolution borstar, det finns flera att välja mellan i sortimentet. Exempelvis olika sorters ögonskuggsborstar från Revolution men också ovala sminkborstar.

Makeup Revolution smink

När det gäller Revolution smink finns det oerhört mycket kul att välja bland. Inte bara är deras sortiment stort, det finns många färger och varianter att välja bland, så är du en makeupjunkie ska du helt klart kolla in detta märke. Gillar du att testa nytt smink har du en guldgruva att gå igenom, och det kommer inte kosta dig mycket alls eftersom du köper Revolution billigt.

Här hittar du billigt läppstift, highlighter, puder, foundation, concealer, billig ögonskugga och långt mer därtill. En av de mest populära produkterna från Revolution är deras billiga läppstift som du hittar under namnet Revolution Makeup Amazing Lipstick.

Revolution Ultra Contour Palette och många andra ögonskuggor

Bland det mest köpta och efterfrågade sminket från Revolution hittar vi Makeup Revolution ögonskugga och i synnerhet Revolution Makeup Ultra Contour Palette och Makeup Revolution Eyeshadow Palette som finns i otaliga färger och varianter. Bland ögonskuggor från Revolution hittar du något som passar dig vare sig du gillar ögonskugga med neutrala toner, om du gillar dramatiska smokey eyes eller riktig färgglad ögonskugga. Utöver alla dessa varianter av Revolution ögonskuggspaletter har du även Revolution Cover & Conceal i olika nyanser.

Makeup Revolution highlighter

En annan produkttyp som många gärna köper från Revolution är deras highlighter. De har många olika varianter och i många olika nyanser, och våra kunders favoriter är Revolution Makeup Vivid Baked Highlighter och Revolution Highlighter Powder Palette Highlight samt de olika varianter av highlighter formad som ett hjärta, Revolution Makeup Heart Highlighter i olika nyanser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus