Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BORSTAR OCH PENSLAR

Sminkpenslar och sminkborstar har inom många områden kommit att bli ett måste när man ska applicera makeup idag. Applikatorer som kabukiborste, ögonskuggspensel, concealerpensel, puderborste, foundationborste, ögonbrynskam, svampar, eyeliner brush, makeup sponges och ögonfransböjare är på allas läppar och skrivs flitigt om i magasin och tidningar.
Har du fastnat för att applicera foundation och concealer med penslar eller borstar har du kommit rätt, här på Luxplus köper du billiga makeuppenslar och makeupborstar från märken såsom Youngblood och BareMinerals och det finns flera olika sorters penselset och kit med borstar till riktigt bra pris. Du hittar även puder med borste i en och samma produkt, bland annat från Clinique, face sculptor som du kan använda till contouring från Isadora och contour kit från W7, för att nämna några.
Den senaste tiden har det blivit populärt med både contouring och strobing och till detta kan det många gånger vara smidigt att använda penslar för att applicera highlighter, foundation, concealer eller vilken produkt man nu föredrar att använda. Hos oss hittar du flera varianter utöver de nämna två face sculptor-kiten från W7 och Isadora som tidigare nämnts, bland annat W7 Shape Your Face Powder Brush, Youngblood Contour Blush Brush, Barry M. Foundation Brush och Youngblood Liquid Foundation Brush som alla fyra är smidiga borstar att använda till contouring och strobing.
Även om det ofta följer med en pensel när du köper en flytande eyeliner kan det vara en bra investering att ha en eyelinerpensel som du kan lära dig att göra perfekta vingar med varje gång, oavsett vilken flytande eyeliner du använder. Likaså gör du hela din makeupruton enklare om du har en rougeborste, ögonskuggspensel och puderborste som du trivs med och som ger dig perfekt resultat varje gång.
Brukar du använda foundation kan en kabuki brush också vara en bra sminkborste att ha hemma. En kabukiborste är en borste med tätt sittande fasta strån som gör din foundation täckande. Vi säljer flera olika varianter, men en billig kabukiborste som har varit väldigt populär är BareMinerals Kabuki Brush. Missa inte heller de två varianterna från Youngblood - Youngblood Small Kabuki Brush och Youngblood Large Kabuki Brush.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus