Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PRETTY

Pretty SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PRETTY

Pretty

Pretty är ett australiskt varumärke som erbjuder ett brett sortiment av prisvärda skönhetsprodukter. Välj och vraka bland kosmetik, hudvårdsprodukter, nagelvårdsprodukter och diverse nödvändiga accessoarer. När du väl har provat dofterna, texturerna, färgerna och de innovativa lösningar, så kommer du garanterat bli ett hängivet fan av Pretty.

Om vi känner att vårt yttre inte är så bra som det kunde ha varit, har många av oss svårt att ta för sig så mycket som vi borde. Om man känner sig tillfreds med sig själv, blir det lättare att ta sig an saker med självförtroende. När man väl tar sig an något med självförtroende, så blir resultatet ofta både bättre och roligare. Pretty jobbar därför hårt för erbjuda oss de verktyg som behövs för att vi ska kunna komma närmare den vi vill vara. Pretty jobbar även hårt för att vi ska få ett skönt och glamoröst avbrott från vardagen.

Billiga sminkverktyg, kosmetik, hudvård från Pretty

Pretty erbjuder allt från bomullrondeller och tops och filar till läppbalsam och nagellacksborttagning. Produkterna ringas av en kreativ enkelhet där funktion och effektivitet står i centrum - dock utan att tumma på den glamorösa aspekten! Därtill är samtliga produkter blygsamt prissatta. Handlar du dina skönhetsprodukter från Pretty får du helt enkelt mer för mindre.

Skönhetsprodukter för alla behov från Pretty

Utbudet är brett och inkluderar skönhetsprodukter för alla behov, oavsett om det gäller naglar, läppar eller hår. Särskilt populära är Prettys basprodukter inom kategorin sminkverktyg, där bland annat tops, bomullsrondeller och nagelfilar ingår.

Sätt en glamorös touch på vardagen med Pretty och låt dessa produkter hjälpa dig att bli ditt bästa jag. När du känner dig på topp har du lättare att prestera på topp. Att investera i sitt yttre är att investera i sig själv. Med pretty kan du dessutom ligga på topp utan att det kostar skjortan. Pretty - a pretty sweet deal!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.